Femeia dispărută din Petrila fost găsită spânzurată

Angela Balint, femeia de 60 de ani din Petrila, pe care rudele o caută de câteva săptămâni, a fost găsită fără viață, spânzurată de podul de cale ferată de la intrarea în Petrila. Polițiștii spun că trupul fără viață al acesteia a fost zărit de oamenii din zonă și, din păcate, nu s–a mai putut face nimic pentru ea. Femeia era dată în urmărire națională.

Luni dimineață, în jurul orei 9:00, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată de un localnic că sub podul feroviar, aflat la intrarea în localitate, se află o persoană decedată. Oamenii legii au ajuns imediat acolo și au găsit-o pe femeie fără viață. Trupul său atârna de podul de metal, aflat peste Jiul de Est în zona de la intrarea în orașul Petrila, la tunel. Femeia era înghețată, semn că își luase viața de mai mult timp.
Ea era dată în urmărire națională din 14 ianuarie, când rudele sale nu au mai găsit-o, iar căutările au avut loc și în orașul Petrila. Din păcate, am primit vestea luni dimineață. „Noi am format echipe, imediat ce rudele ne-au anunțat și am căutat-o în zonele indicate de aceștia, imediat ce a dispărut de acasă. Este o veste tristă pentru noi toți”, a spus Vasilică Jurca, primarul orașului Petrila.
Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Petroșani, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. „Din primele cercetări, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni”, a precizat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Diana Mitrache