„Fefeleaga” coboarã cu lapte în Petrosani

Nana Ileana si calul ei Breazu’ au fost atractia Petrosaniului, miercuri dimineatã, când femeia a coborât cu lapte în oras. Vine de douã ori pe sãptãmânã cu calcul, iar mãretia animalului ce îsi carã în spate stãpâna, nu are cum sã nu fie observatã. Sunt cei mai vechi precupeti, iar în timp, tot mai putini rãmân. … mai departe

11 comentarii la „„Fefeleaga” coboarã cu lapte în Petrosani

 • 4 februarie 2016 la 12:20
  Permalink

  Daca nu l-ar lasa sa isi faca nevoile in mijlocului spatiului verde unde se joaca copii sau macar ar strange dupa el nu ar fii nici o problema, asa nu prea stiu ce este de apreciat…. Probabil faptul ca isi lasa urmele pe unde merge.

 • 5 februarie 2016 la 12:18
  Permalink

  Ce frumos, lasati oamenii cu caii sa umble pe drumuri! Bine ca noxele auto nu va deranjeaza …

 • 5 februarie 2016 la 17:44
  Permalink

  Pretititi oamenii astia atata timp cat mai sunt,nu va irite faptul ca un animal mai lasa urme pe unde trece.Apreciati de asemenea munca lor si produsele absolut naturale.Si apropo, cate un ..i”pus unde trebuie, nu ar strica. Succes!

 • 5 februarie 2016 la 18:00
  Permalink

  Pescane daca taceai filozof erai . Te oftica ?

 • 5 februarie 2016 la 18:19
  Permalink

  asa este lasati oamenii sa se intoarca la natura, balega de cal (ierbivor) este biodegradabila .. ingrasa spatiul verde..

 • 5 februarie 2016 la 21:38
  Permalink

  esti ofticat si sti de ce?pentru ca esti un betiv si un puturos si te oftici cand vezi ca cineva poate trai si pe deasupra este o femeie in varsta care iti poate fi mama sau bunica si inca ceva la voi acolo si oameni isi fac nevoile in mijlocul drumului,la cat de civilizati sunteti.

 • 6 februarie 2016 la 07:50
  Permalink

  Asa este,aveti perfecta dretate.

 • 6 februarie 2016 la 13:31
  Permalink

  In Sevilia sunt statii de unde poti lua trasura in city tour, nu deranjeaza pe nimeni ca animalele isi fac nevoile pe pavaj sau prin oras, si pentru asa ceva exista firme de salubrizare nu doar pentru ce lasa in urma animalele bipede.

 • 6 februarie 2016 la 19:26
  Permalink

  tu iti strangi gonoiul pe unde treci????

 • 6 februarie 2016 la 19:28
  Permalink

  cand iesi cu cainele in oras strangi dupa el ma??fmm de bou

 • 7 februarie 2016 la 14:20
  Permalink

  INTOARCERE IN TRECUT MIE PERSONAL IMI FACE MARE PLACERE .ACEASTA FEMEIE IMI AMINTESTE DE O „TANTI MITA” CARE LOCUIA PE STRADA NOASTRA ,DE LA CARE MAMA MEA CUMPARA LAPTE,BRINZA SI OUA.TANTI MITA DUCEA ACASA FIECARUIA DINTRE CLIENTI MARFA COMANDATA.PRODUSE NATURALE ,CURATE ,GUSTOASE .
  MULT RESPECT PTR CEI CE SE OCUPA INCA CU CRESTEREA ANIMALELOR,CULTIVAREA TERENURILOR SI VINZAREA ACESTOR PRODUSE NATURALE,SANATOASE.
  DACA LE TRANSPORTA LA DOMICILIU NU RAMINE DECIT SA MULTIMIM CU RESPECT ACESTEI FEMEI SI TUTUROR CELOR CA EA…..

Comentariile sunt închise.