Fara city manager la Petrila

Primarul din Petrila, Ilie Paducel nu mai vrea administrator al orasului. Potrivit edilului din estul Vaii Jiului, acest post a fost desfiintat si nici nu se pune deocamdata problema ca acesta sa revina in organigrama.

Ilie Paducel nu mai are nevoie de un administrator al orasului. Decizia este deja luata si deocamdata nu sunt sanse sa revina asupra organigramei. „Postul din organigrama primariei a fost desfiintat si nu m-am gandit cand o sa il reinfiintez, sau daca mai am nevoie de el”, a declarat Ilie Paducel, primarul orasului Petrila.

Postul de city manager a fost ocupat de Dorin Curtean, iar in ultimul an cel putin, inainte de alegerile locale,primarul l-a sustinut mereu pentru acest post. Lucrurile au luat o cu totul alta turnura in momentul in care Curtean a candidat la primarie impotriva lui Ilie Paducel, iar mai apoi, Curtean a fost concediat.

Singurul post de city manager din Valea Jiului mai este cuprins in organigrama aparatului de la Lupeni, acolo unde este angajat Gabriel Lungu.

 Diana Mitrache

2 comentarii la „Fara city manager la Petrila

  • 21 august 2012 la 22:29
    Permalink

    Doamna Mitrache,de ce tineti neaparat sa pareti ,,englezoaica”,folosind aceasta denumire,absurda pentru limba romana,,city manager”?.Snobismul asta ii face pe unii ridicoli!

  • 22 august 2012 la 10:38
    Permalink

    Nici o problema,tipul are asigurat un post tare:DIRIJOR AL CORULUI DE POCAITI din CIMPA CITY.

Comentariile sunt închise.