Fãrã apã caldã în centrul Petrosaniului

Mai multi abonati ai sistemului centralizat de termoficare de la Petrosani nu au apã caldã. Motivul pentru care aproximativ 30 de apartamente au rãmas fãrã este legat de pierderile uriase.

Deocamdatã nu a fost gãsitã sursa acestor pierderi, care, asa cum spune directorul de la Termoficare, sunt mai mari decât consumul propriu-zis.

„Sunt afectate apartamentele din zona blocurilor St. O Iosif, 1C, 1B si 1 A, dar si de pe strada Gen. Dragalina, blocul nr 6. Din cauza asta, noi am pus afise, în ideea în care sã cãutãm sã descoperim unde este pierderea. Aceasta era de 6 mc/zi, drept pentru care am oprit furnizarea în regiunea respectivã”, a spus Ovidiu Muntean, director la  SC Termoficare SA Petrosani.

Potrivit celor de la societatea care distribuie agentul termic la Petrosani, timp de 3 sãptãmâni, pierderea a fost înregistratã constant, în timp ce consumul de apã caldã era mult mai mic. Toti beneficiarii au fost înstiintati si acum munictorii cautã sã depisteze sursa pierderilor.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Fãrã apã caldã în centrul Petrosaniului

  • 26 ianuarie 2017 la 19:53
    Permalink

    Sa se schimbe tevile de TERMOFICARE de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor pentru a deveni RENTABILA TERMOFICAREA in valea jiului .

  • 27 ianuarie 2017 la 10:39
    Permalink

    fenomene paranormale dispare agentul termic scumpit cu 7 lei chemati specialistii de la NASA sau angajati detectivi sa gaseasca spartura meseriasilor

Comentariile sunt închise.