Excedentul bugetar alocat pentru Greenline Valea Jiului

Excedentul bugetar al Consiliului Judetean Hunedoara este utilizat pentru finantarea greenline Valea Jiului. Un milion de lei au fost redirectionati pentru proiectul privind transportul ecologic între localitãtile Vãii Jiului. Banii vor fi utilizat pentru realizarea unor planuri si studii.
“Urmare a prevederilor legale mentionate, se solicitã utilizarea sumei de 1.068,00 mii lei din excedentul anului 2017, ca sursã de finantare a cheltuielilor sectiunii de dezvoltare în anul 2018, astfel: (…) Directia tehnicã si Investitii (…) solicitã aprobarea utilizãrii sumei de 1.000,00 mii lei, din excedentul anului 2017, pentru proiectul de dezvoltare localã “linie verde de autobuze electrice între Petrila-Petrosani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani Green Line Valea Jiului”, conform acordului de asociere aprobat prin Hotãrârea Consiliului Judetean Hunedoara nr. 146/2017, la capitolul 84.02 “Transporturi””, aratã documentul CJH.
Suma de 68,00 mii lei se va acorda pentru achitarea corectiilor financiare la proiectul “Implementarea unei solutii de e-guvernare la nivelul unor unitãtI administrative teritoriale pentru eficientizarea serviciilor publice – zona 4”.
Monika BACIU

Un comentariu la „Excedentul bugetar alocat pentru Greenline Valea Jiului

  • 29 ianuarie 2018 la 19:20
    Permalink

    Da aloca CJH bani pentru planuri si studi in valea jiului dar cand vor ajunge la lucrari le abandoneaza sub diferite motive , cum fac si cu drumul judetean din Parang, drumul judetean Valea de Pesti , …

Comentariile sunt închise.