R ugbyiștii de la Petroșani găzduiesc, la finele acestei săptămâni, ultima etapă a campionatului național, în urma căreia se va desemna campioana națională la Rugby în 7. Este o etapă la care suntem invitați să luăm parte și să susținem echipa Universității din Petroșani, care, anul trecut, s-a clasat pe locul III.
Echipe de rugby din toată țara vin la Petroșani și aici va avea loc finala, o întrecere ce va fi live pe canalul de you tube a celor de aici. Este cea mai mare miză pentru care sportivii de aici s-au pregătit și antrenorul echipei spune că speră într-o competiție de excepție. „Sâmbătă va avea loc ultima etapă din Campionatul Național de Rubgy în 7. Primele două etape s-au desfășurat la Arad și Iași, unde echipa Știința Petroșani a luat locul I. Iar cea de sâmbătă va fi ultima, în care se va decida campioana națională din acest an ”, a spus Ovidiu Bogdan Tomuș, directorul Clubului Sportiv Știința din Petroșani.
Anul trecut, din cauza infecțiilor cu COVID, care au oprit competițiile, ultima etapă nu s-a mai jucat, iar Știința Petroșani a ocupat locul III, la Rugby în 7, iar la Rugby în 15 am fost pe locul I.
Diana Mitrache