Elevi fără profesor, că se teme de COVID

Situație fără precedent la Petroșani, unde, în una dintre cele mai bine cotate școli din Valea Jiului un profesor refuză să vină la școală, dar și să intre on-line. Iar copiii sunt ca și liberi la ora de biologie. Inspectoratul Școlar Județean promite că va lua măsuri.

De la începutul anului școlar, unul dintre profesorii de la Școala Gimnazială I.G Duca din Petroșani nu a intrat la ore pe motiv că se teme de infectare cu COVID. Dar nici on-line nu a intrat, iar cei de la școală spun că nu se așteptau la așa ceva.
Profesoara este mai în vârstă și nimeni nu a știut cum să reacționeze, situația fiind una fără precedent. Conducerea școlii a fost preluată de doar două zile de un cadru didactic nou. Alina Avram, directorul Școlii IG Duca a precizat că va lua măsuri în consecință. „Nu vreau să comentez. Vom lua măsurile necesare”, a spus Alina Avram, directorul Școlii Gimnaziale I.G Duca din Petroșani.
Situația este cunoscută și la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, iar purtătorul de cuvânt Cristina Bauman a spus că acest caz este unic în județ. Ca atare, vor fi luate măsuri cât mai urgent, pentru ca elevii să poată face ora de biologie. Dar nimeni nu a precizat deocamdată care vor fi acestea.
Diana Mitrache