E mare somajul, dar nimeni nu vrea sã lucreze

Mai multi angajatori din Lupeni cautã de o bunã perioadã de timp sã angajeze muncitori. Sunt si locuri pentru necalificati, dar si pentru calificati, însã, asa cum afirmã, din nou, primarul din Lupeni, oamenii de aici, cam fug de muncã.
„În municipiul Lupeni sunt si acum destul de multe locuri de muncã neocupate, la diverse institutii. Nu reusesc sã îi atragã pe acesti oameni. Sunt locuri la bar, la brutãrii, constructii si electronicã. Avem o firmã ce cautã de multã vreme angajati”, a spus Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Situatia nu este valabilã doar de acum. Anul trecut primarul cãuta sã angajeze 10 oameni care sã munceascã pe minim 1.000 de lei la Lupeni. Avea si atunci  nevoie de oameni, cu care sã lucreze la spatiile verzi si pe care sã îi foloseascã în diverse munci edilitare, însã, în luna iulie nimeni nu era interesat si cu greu a reusit sã gãseascã câtiva.
Administratia din Lupeni are un proiect prin care vrea sã angreneze cât mai multi oameni în muncã,sã le ofere sprijin si sã le garanteze cã, dupã ce fac cursuri de calificare, vor avea loc de muncã. Rãmâne de vãzut ce sanse va avea la punerea lui în practicã.
Diana Mitrache

3 comentarii la „E mare somajul, dar nimeni nu vrea sã lucreze

 • 14 martie 2018 la 09:18
  Permalink

  primare tare mi ar place sa te vad in chirie intro garsoniera cu o lingura si o furculita cum te ai descurca cu 1000 de lei pe luna?

 • 14 martie 2018 la 15:26
  Permalink

  Oare pensionarul chirosca tot cu 1000 e angajat la primarie? Ca-i angajat in 2017,cand nu voia nimeni sa se angajeze pe 1000!

 • 15 martie 2018 la 02:51
  Permalink

  Intr-o zona in care ajutoare sociale se dau la camatari,de ce ar vrea astia sa munceasca?Desigur,nu toti fac asta,mai sunt si violatori,talhari,suti…etc.

Comentariile sunt închise.