Dupã donatii urmeazã Asociatia de Sprijin si Reintegrare Socialã Valea Jiului – Petrosani

”Un grup de prieteni”, mai exact 10 persoane din Petrosani, au fãcut o donatie Sectiei Interne a Spitalului de Urgentã Petrosani si vor urma si altele. O parte dintre acestea lucreazã la un proiect amplu numit Asociatia de Sprijin si Reintegrare Socialã Valea Jiului – Petrosani, care, spun initiatorii, este absolut necesarã în aceastã zonã si ar trebui sã existe mai multe, pe diverse paliere. Spitalele, în general, sunt vizate de organizatiile si asociatiile strãine si românesti, dar si de mari companii pentru donatii importante, de bani si aparaturã necesarã în sistemul de sãnãtate care se învecheste … mai departe

3 comentarii la „Dupã donatii urmeazã Asociatia de Sprijin si Reintegrare Socialã Valea Jiului – Petrosani

 • 13 iunie 2014 la 10:36
  Permalink

  imi vine sa rad. Prima data (acum cateva saptamani) ati titrat: 7 prieteni si erau doar 6. Acum spuneti ca sunt 10 prieteni dar sunt doar 8 in fotografie. Ce mama dreacului se intampla? Ori fotografiile sunt sterse, ori n-au aparatu bun, ori astia nu sunt chiar asa prieteni cum se dau loviti in sufletel.

 • 16 iunie 2014 la 19:38
  Permalink

  Prietene, chiar esti pierdut!!! Daca ai ajuns sa numeri oamenii din foto, cand in ziar scrie cu numele care sunt cei care fac ceva, atat cat pot, pentru oameni si spitalul care are grija de oameni, inseamna ca ai o mare problema. Cu carcotasi ca tine tara asta nu va merge inainte niciodata…

 • 17 iunie 2014 la 21:05
  Permalink

  Mariane nici nu stii, ce talamb incepi sa fii.
  O imagine face cat o mie de cuvinte, ori din cauza asta, a nesimtirii si nepasarii unora ca tine, ca merge si asa, a ajuns tara aici. Face-ti dreacului o fotografie ca lumea, habarniostii p/lll///ll/i/ii.
  Si, apropo. Eu si oamenii harnici ai l;ocului nu avem nevoie de ajutoare de urgenta si de sprijin. Noi vream locuri de munca, idiotii dreacului. Vrem bani pentru munca nostra, nu pomana voastra, jeavrele dreacului……………Sa va bagati asociati-n cuuuuuooourrrrrr……….

Comentariile sunt închise.