Drumurile din Vulcan, reparate sau motiv de plângeri penale

Strada Traian a fost total reabilitatã la Vulcan si primarul Gheorghe Ile spune cã este un punct important al infrastructurii pe care l-a promis si chiar l-a bifat în acest oras.
Drumul prin Dealul Babii, însã, care iese înspre Merisor, a ajuns pe masa celor de la DNA, iar edilul din Vulcan spune cã face acum des deplasãri si din acest motiv. „Dealul Babii este o lucrare a Consiliului Judetean si un cetãtean, care nu stie despre ce este vorba, ne-a pus în situatia aceasta, asa încât acum dãm detalii la politie, care ne cere informatiile pentru dosarul penal care a fost întocmit”, a precizat Gheorghe Ile, primarul din Vulcan.
În aceastã varã, va fi finalizatã lucrarea la podul peste Crevedia si apoi administratia din Vulcan face licitatia la zona intravilan a orasului. În schimb, pe artera din spatele primãriei, mai sunt si acolo lucrãri. „Au fost finalizate cele douã sensuri giratorii, legãtura cu Bulevardul Mihai Viteazul si pânã la Scoala nr 6, urmeazã trotuarul si drumul de acces spre blocuri.  Totodatã., urmeazã sã facem Aleea Muncii si legãturile cu strada Traian, pânã la PECO, acolo fiind cea de a doua mare lucrare din acest cartier”, a mai precizat Gheorghe Ile.
Nu mai putin de 5 milioane de lei au fost alocati si urmeazã sã fie investiti la Vulcan în infrastructura rutierã. Proiectele au fost depuse în luna august a anului trecut, la Ministerul Dezvoltãrii Regionale si Administratiei Publice si, imediat dupã,  au si demarat lucrãrile, sustinute o vreme din bugetul local.
Diana Mitrache