Drumul județean DJ 664A care face legătura între Lupeni și stațiunea montană Straja  intre km 7+850-km 9+300 a fost închis circulației rutiere pe perioada iernii, după ce consilierii județeni au aprobat luni, în cadrul unei ședințe extraordinare, un proiect de hotărâre care viza acest lucru.
Drumul a fost închis începând cu data de 13 decembrie și până în data de 31 martie 2022 la solicitarea autorităților locale din Lupeni. Potrivit administratorului CJ Hunedoara, Costel Avram decizia a fost luată în contextul în care, în această toamnă, Consiliul Județean Hunedoara a amenajat o parcare nouă la baza telegondolei, tocmai pentru a nu aglomera inutil stațiunea. Totuși, vor avea acces in stațiune riveranii, mașinile de intervenție și cele de aprovizionare, ori transport persoane in regim de taxi.
Tot în această ședință, consilierii județeni au mai aprobat și repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a impozitului pe venit, corespunzător cotei de 6% prevăzută în Legea bugetului de stat pe anul 2021, nr. 15/2021, cu modificările și completările ulterioare, lucru absolut necesar pentru buna funcționare și pentru asigurarea cofinanțărilor la proiectele de interes local.