Drumul spre Herculane, finantat, poate, doar la rectificarea bugetarã

La începutul mandatului, parlamentarii au anuntat cã drumul Câmpu lui Neag – Herculane va primi finantare pentru a fi continuate lucrãrile.  Afirmatiile s-au dovedit a fi fãrã temei, pentru cã acum, chiar presedintele PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor întreabã dacã la rectificarea bugetarã este posibilã finantarea lucrãrilor.

“Lucrãrile au început în urmã cu 17 ani, iar din datele pe care le avem, doar 16 km de drum au fost modernizati. Valea Jiului are nevoie de alternative economice de dezvoltare, iar transformarea acestui drum forestier în drum national a fost gânditã ca o solutie pentru dezvoltarea turismului. Prin DN 66A s-ar asigura accesul direct spre portul Orsova si, mai departe, spre Serbia. Parcul National Retezat si domeniile schiabile din Valea Jiului ar deveni astfel foarte usor  accesibile pentru o populatie de milioane de locuitori. Domnule ministru, aveti în vedere includerea acestui drum, la rectificarea bugetarã din acest an, pe lista de investitii?”, întreabã Laurentiu Nistor, deputat.  Ministrul Transporturilor  va trebui sã rãspundã la  întrebare. Între timp si avizele pentru drumul spre Herculane au expirat.

Monika BACIU

Un comentariu la „Drumul spre Herculane, finantat, poate, doar la rectificarea bugetarã

  • 17 mai 2017 la 23:14
    Permalink

    Nistor intreaba si el asa , se face ca lucreaza , pentru valea jiului doar minciuni , mai vorbim de drumul spre Herculane cand ei nu modernizeaza drumul DN 7A spre Voineasa , consiliul Judetean Hunedoara nu asfalteza drumul judetean din Parang , gara Petrosani , domeniul schiabil Parang , … , ei (PSD , ….) se vorbesc intre ei (firme , …) si cauta motive sa amane lucrarile de la an la an .

Comentariile sunt închise.