Dragostea, mai presus de tot

11_siteTot sfârsitul sãptãmânii trecute a fost marcat de tenta dragostei, pentru cã cele mai multe administratii locale din Valea Jiului au organizat manifestãri de Dragobete.

Startul a fost dat de primãria Petrosani, cu o întâlnire în cadrul Forumului Pro Urbis, la care au participat elevi de la toate liceele din oras. Pentru acest eveniment, Conisliul Local a alocat suma de 1000 de lei în ultima sedintã.

În cadrul acestei manifestãri în care dragostea a fost pusã la loc de cinste, elevii au organizat si un mic spectacol si au participat la tot felul de jocuri. La finalul actiunii, participantii au primit diplome din partea administratiei locale.  În data de 24 februarie, chiar în ziua de Dragobete, douã primãrii au ales sã organizeze actiuni publice, respectiv la Vulcan si Petrila. În Municipiul Vulcan, chiar în fata primãriei, a avut loc o manifestare amplã, cu participarea a zeci de tineri si numai, în care dragostea a fost discutatã si pretuitã parcã mai mult ca oricând. La Petrila, tot de la ora 16:00, la  Casa de Culturã Ladislau Schmidt, primãria din localitate a organizat un spectacol cu trupe locale, astfel cã Dragobetele a fost celebrat cu muzicã si dans. La sfârsit, tinerii s-au bucurat de o searã specialã, pentru cã programul a continuat cu o discotecã.

Luiza Andronache