Dragnea: „Dupã 12 ani, Ridzi trebuie sã ia o pauzã”

Sosit în vizitã electoralã la Vulcan si Petrosani, Liviu Dragnea, presedintele PSD a tinut sã spunã cã Tiberiu Iacob Ridzi ar trebui sã plece deja de la primãrie. S-a dat ca exemplu pe el însusi, care nu a mai dat randament în functia pe care a ocupat-o în Teleorman si a recunoscut cã nici nu mai avea idei creative.

Liviu Dragnea, seful PSD a spus la Petrosani cã îi sustine pe Laurentiu Nistor pentru presedintia Consiliului Judetean Hunedoara si pe Costel Postolache la functia de primar al municipiului Petrosani. A mentionat, în fata celor care s-au adunat în sala de marmurã a primãriei, dupã ce a si dat mâna cu primarul Tiberiu Iacob Ridzi, cã acesta ar trebui deja sã plece.

„Dupã 12 ani de zile, cred cã domnul Ridzi ar putea sã ia o pauzã. Si pentru binele dumnealui si pentru binele acestui municipiu. Existã oportunitãti pe care dupã 12 ani de zile nu le mai vezi. Apare o rutinã. Am vãzut-o pe propria mea piele. Am fost 12 ani presedinte de consiliu judetean. Am adus în acel judet mai mult de un miliard de euro. Am simtit si eu, dupã 12 ani, în 2012, cã, dacã as mai fi stat încã 4 ani, nu as mai avea ce sã mai produc. Imaginatia are o limitã, adicã imaginatia unui om normal si responsabil. A unui om bolnav este infinitã”, a declarat Liviu Dragnea, presedintele PSD, la conferinta de presã organizatã dupã vizita în Petrosani. Mai mult, Dragnea a vorbit despre turism ca oportunitate, dar a reactionat imediat atunci când a fost întrebat de ce Guvernul Ponta a întrerupt finantarea investitiei din Parâng.

„Orice plan de dezvoltare trebuie fãcut în limitele legii. Era ilegal acel plan. Poate asta cu Parângul nu e interesantã pentru procurori dacã nu au cercetat-o, dar nu am finantat-o din acest motiv”, a recunoscut Dragnea, desi a spus cã turismul ar fi o oportunitate pentru Valea Jiului care „are un potential ce nu poate fi mãsurat”. Tot la Petrosani, Liviu Dragnea a recunoscut cã a gresit când a fãcut aliantã cu PNL-ul în USL si le-a urat succes candidatilor sãi la functiile de primari.

Diana Mitrache

8 comentarii la „Dragnea: „Dupã 12 ani, Ridzi trebuie sã ia o pauzã”

 • 24 mai 2016 la 19:32
  Permalink

  Pai da , se vede ca la petrosani domnul Postolache este om cu capul pe uneri,eram in zona la sosirea lui Dragnea,la petrosani Dragnea nu a fost intampinat cu toti tiganii ca la lupeni .Bravo Domnule Postolache si succes in alegeri.

 • 24 mai 2016 la 21:43
  Permalink

  Dragnea se pricepe la toate ,da solutii la tot ce misca ,e un papagal ,iar partidul lui o adunatura de penali.

 • 24 mai 2016 la 22:19
  Permalink

  Nu pot intelege acei ”Oameni”si ma refer la Primaru RIDZI cum poti avea un tupeu sa zic sau nici nu stiu cum sal numesc sa ai curaju sa mai dai fata cu presedintele P.S.D LIVIU DRAGNEA dupa ce esti Liberar din democrat uneperist acuma sa nu spui ca esti si Social Democrat sar tine de ori ce sa prinda scaunu in continuare de primar nu vede cum a ajuns Petrosani crescatorie de serpi investitori?bani aruncati cu gramada pe ce in Parang strazi care parca nu le vede oare nu circula prin oras?ai dat cartile pe fata Domnule RIDZI ai distrus si P.N.L oare cine mai are incredere in TINE?

 • 25 mai 2016 la 10:12
  Permalink

  Sa spart conducta cu puscariasii PSD-isti in Valea jiului.
  Au venit sa se sustina intrei ei de parca ar candida pentru postul
  de „Sef De Celula la puscaria Rahova”, responsabil cu, curatenia budelor din toata incinta.
  T’ai dracu de penali ordinari si jegosi de PSD-isti !

  PS: Ioane ti-sa stricat tastatura. Nu mai scrie drept, trage stanga jos rau de tot si are un tacanit in partea din fata.
  Nici dracu nu intelege ce-ai scris tu aici.
  Dute urgent cu ea la reparat!

 • 25 mai 2016 la 15:04
  Permalink

  Ii doresc d-lui Dragnea sa dea dovada de caracter si demnitate si sa paraseasca scena politica.

 • 25 mai 2016 la 16:05
  Permalink

  Daca vezi, Lupeni si Uricani ,spui ca Petrosani e Berlin.Mai bine serpi decat balauri cu doua picioare.

 • 25 mai 2016 la 17:33
  Permalink

  locul tau bai puscariasule este la racoare , penalule

 • 27 mai 2016 la 08:27
  Permalink

  Mino-Nino,vezi ca nici „tastatura”ta nu este in regula !

Comentariile sunt închise.