Doru Visan nu mai este dispus sa repare ce va strica Petroi, la SE Paroseni

Liberalul Nicoale Petroi este fosrte insistent pentru a fi numit la conducerea Termocentalei Paroseni, desi a mai fost director aici, timp in care a bulversat unitatea. A fost nevoie sa fie readus pe functie Doru Visan, caruia i-au trebuit circa doi ani pentru a o repune pe picioare.

Nicolae Petroi, liberalul din Vulcan, inca insista pe langa decidentii politici pentru a fi numit director la Termoelectrica Paroseni. Doar ca nu este dorit din de coalitia locala si judeteana – USL – din care face parte, iar de PDL nici atat.

Nicolae Petroi a mai fost director o perioada la SE Paroseni, de prin 2008, cand a fost implicat si intr-un scandal de incompatibilitate.  Nicolae Petroi a incasat, timp de mai multe luni indemnizatie de 10% din salariul directorului  in calitate de membru in AGA la una dintre societatile beneficiare de energie termica furnizata de termocentrala pe care o conducea. Este vorba de  Edil Therma Vulcan, care avea multe datorii catre Termocentrala.

La vremea respectiva, Doru Visan a fost indepartat pentru a i se face loc liberalului, dar a fost readus pe functie, ca un om care stie cu ce se mananca energetica, pentru a repara tot ce stricase Nicolae Petroi.

De data aceasta, este posibil ca Doru Visan sa nu mai fie dispus sa repuna pe picioare SE Paroseni, dupa joaca de-a directorul a politicienilor.

Surse din interiorul Termocentralei Paroseni spun ca Doru Visan a afirmat ca nu mai are nici forta, nici rabdarea, dar nici nu mai vrea sa mai refaca ceea ce strica acest Petroi si nici salariatii de aici, oameni cu experienta in domeniu, sa traga ponoasele unei masuri iresponsabile. Ultima data,  i-au trebuit circa doi ani pentru a repune pe picioare Paroseniul pentru a functiona ca o  unitate dintr-un  domeniu strategic.

Sigur, nimeni nu este de neinlocuit, dar chiar sa strici ceea ce merge acum in perioada de criza economica si politica, doar pentru ca asa este practica in politica – sa-ti pui oamenii tai cand esti la putere, fara a se tine seama de competente, arata ca suntem intepeniti in timp si evolutie.

  Ileana Firtulescu

6 comentarii la „Doru Visan nu mai este dispus sa repare ce va strica Petroi, la SE Paroseni

 • 16 august 2012 la 00:04
  Permalink

  Jenant,asta este politica PD,ei sunt cei mai buni….toti sunt slabi si fac rau.Cine i-l mai tine in functie pe acest PD-list mincinos?

 • 16 august 2012 la 07:37
  Permalink

  Sper ca nu se intampla asta . Mai duceti-va dra-cu cu politica voastra . Ne-ati facut praf . Toti ratatii in profesia lor ajung in politica si vor functii cu carnetul ! Valea asta are multi oameni competenti dar ca dupa ploaie primele ies la suprafata gunoaiele ! Nu ceda domnule Visan !

 • 16 august 2012 la 09:24
  Permalink

  Nu stiu cine are dreptate,important este sa avem desfacere (unde sa vindem carbunele nostru de huila)pentru a nu piere Valea Jiului. Cand eram noi mineri in greva spontana in luna Martie domnul Visan ne cam certa iar apoi a spus ca se apuca de reviziea anuala dar cred ca mintit si acum face revizia anuala la grupuul energetic.

 • 16 august 2012 la 09:51
  Permalink

  Ziarista lui Mos Craciun ,,cum a bulversat” Petroi activitatea ca nu reiese din articol? ARTICOL DE 2 LEI SCRIS LA COMANDA. LASA-TEEEEEEE

 • 16 august 2012 la 10:36
  Permalink

  Cine este mincinosul ? Domnul Visan ? Eu la urmatoarea postare imi scriu numele ,daca iti asumi ce spui faci si tu asta ? Omul ala este expert in ce face ,tu esti ?

 • 16 august 2012 la 12:51
  Permalink

  Doamne fereste sa il puna pe Petroi, ca tot noi salariatii de la Paroseni tragem. Omul habar nu are de energie si numai ingimfarea e de el. Rindul trecut ne-a tratat ca pe niste gunoaie de zici ca el a dat gaura la macaroana si daca ii spuneam ca nu asa se face, ca strica tot ce a muncit o echipa intreaga care are experienta si a montat utilajele, deci stiu ce pot face acele utilaje, ne ameninta ca ne sanctioneaza. Vai si amar!

Comentariile sunt închise.