Dorin Curtean: “Am destule dovezi ca sã-l îngrop pe Pãducel”

Sunt ultimele sãptãmâni de lucru pentru city managerul de la Primãria Petrila, Dorin Curtean, care de la mijlocul luni august va rãmâne pe liber, dupã ce primarul Ilie Pãducel i-a desfiintat postul.  Ce va face si în ce directia o va apuca, la acest moment nici el nu stie prea clar.

“Voi face ceea ce trebuie! Am timp suficient sã mã gândesc ce vreau sã fac mai departe. Bineînteles, voi merge într-o altã directie, diferitã de administratie. Nu m-am decis dacã în sectorul privat, pentru cã am mai multe variante.  Primãria mi-a dat preavizul, iar în aceastã perioadã am timp sã mã gândesc”, ne-a declarat Dorin Curtean, city managerul Orasului Petrila. L-am rugat sã ne spunã mãcar una din variante, însã nu a vrut sã divulge nimic, ci a precizat doar cã: “Pãducel va avea o surprizã”.

De altfel, el sustine în continuare cã toatã aceastã situatie este încã de la început opera primarului Ilie Pãducel, pentru cã a îndrãznit sã se punã cu el la alegerile locale, candidând pentru acelasi fotoliu.

“Cine îndrãzneste sã-l înfrunte pe Pãducel are de-a face cu el,doar cã eu n-am fost omul sã-mi plec fata înaintea lui. Uitati-vã acum, dupã alegerile locale, când oamenii au dat încredere unei clase politice, alta decât PDL si Pãducel si cam cum îi privesc pe acesti politicieni care au bãtut palma cu Pãducel si sunt ca fratii. În campanie îl înjurau si-l blestemau, poate doar de ochi lumii ca sã-i voteze oamenii, iar astãzi au plecat cu totii capul în fata acestui individ, care i-a manipulat si le-a spãlat creierul la toti asa zisi politicieni, iar acum stau, se închinã înaintea lui si îl întreabã “Tãticu, ce sã facem?”, a afirmat Dorin Curtean.

Însã, lucrurile nu vor rãmâne asa, pentru cã, încã actualul city manager, chiar dacã rãmâne fãrã serviciu, tot i-o va….servi primarului Pãducel, de care altãdatã, dacã ne aducem aminte, era nedespãrtit. “Ati crezut cumva cã Pãducel este bunul samaritean? Niciodatã! A cãlcat peste cadavre si si-a urmãrit doar interesele proprii, niciodatã pe ale cetãtenilor. Conflictul nostru a plecat din anul 2008, chiar înainte de alegerile de atunci. Însã, am stat pasiv si n-am vrut sã exteriorizez lucrurile în acea perioadã, pentru cã am vrut sã-l urmãresc pas cu pas pe Pãducel, sã vãd ce face în 4 ani de zile. Asta am fãcut, iar acum am destule dovezi ca sã-l îngrop. Stiti ce se zice: roata este rotundã si îti faci plãcerile pânã la adânci bãtrâneti, dar într-o bunã zi vei plãti pentru ele”, a mai tinut sã precizeze city managerul de la Petrila.

Dorin Curtean ocupã aceastã functie, de city manager în cadrul primãriei Petrila din anul 2008. În perioada 2007 – 2008, el a fost consilierul personal al primarului Ilie Pãducel, iar din anul 1998 este angajat al primãriei. Pânã sã lucreze în administratie, el a muncit si la Mina Lonea vreme de aproape 8 ani. Este cãsãtorit, are 38 de ani si doi copii minori în întretinere.

Luiza Andronache

 

 

8 comentarii la „Dorin Curtean: “Am destule dovezi ca sã-l îngrop pe Pãducel”

 • 25 iulie 2012 la 22:09
  Permalink

  Curtene faci valuri ca sa te minti pe tine in primul rand.Sunt convins ca nu ai nimic compromitator despre Paducel si chiar daca ai avea ,nu poti sa faci nimic pentru ca te-ai uns si tu pe labute.Cu coasa si sapa ,nu cele metaforice ci cele reale,le ai? Pentru ca nu te vad angajat de nimeni in Vale.Nici nu-ti dai seama in ce belea te aflii.Ai noroc ca la castraveti in Germania sunt locuri vacante.Grabeste-te fraiere!!!!

 • 25 iulie 2012 la 23:12
  Permalink

  eu zic ca paducel nu va mai fi primar pana la 1 ianuarie 2013.veti vedea.

 • 25 iulie 2012 la 23:45
  Permalink

  Uitati-vã acum, dupã alegerile locale, când oamenii au dat încredere unei clase politice, alta decât PDL ? Extraordinar ! Domnule dar dumneata la ce partid ai fost ? Cine te-a facut city managerul de la Primãria Petrila ? PADUCEL iti spun eu. Ar trebui sa reflectezi,si sa te gandesti ca PADUCEL este acelasi Oportunist care a trecut de la PD la PSD – PDL . Eu sant sigura ca nu l-au primit acum la PSD ca pleca .Dar te intreb Dorin Curtean ,cand ti-a convenit,ti-a priit Paducel ?

 • 26 iulie 2012 la 00:47
  Permalink

  „Conflictul nostru a plecat din anul 2008, chiar inainte de alegerile de atunci. Insa, am stat pasiv si n-am vrut sa exteriorizez lucrurile in acea perioada, pentru ca am vrut sa-l urmaresc pas cu pas pe Paducel, sa vad ce face in 4 ani de zile. Asta am facut…”

  Curtean, pentru oras, n-ai facut nimic! Doar ai stat la panda, cum recunosti. Ai mai stat pe Messenger si pe Facebook. ORASUL ar trebui sa-ti ceara sa returnezi salariul pe ultimii patru ani. te-ai mai si scolit, ai plagiat pe bani publici. Asa e?

 • 26 iulie 2012 la 07:31
  Permalink

  Fostul manager public e un idiot: una dintre obligatiile functionarului public/ angajat bugetar dintr-o institutie publica este aceea de a sesiza (organele)cu privire la orice fapte cu caracter penal comise de orice personaj fie el chiar si Paducel; deci: daca l-a urmarit pas cu pas pe Paducel timp de 4 si a strans dovezi … fara a face nimic pentru stoparea faptelor … pute a COMPLICE !!!! sau SANTAJIST !!!

 • 26 iulie 2012 la 09:57
  Permalink

  SAU FAVORIZAREA INFRACTORULUI,EXPRESIE LA MODA

 • 26 iulie 2012 la 11:11
  Permalink

  Sunteti niste prostogani care il lingeti in c.. pe paduche,se vede clar ca sunteti lingaii lui,spor la lins…

 • 26 iulie 2012 la 21:16
  Permalink

  ,,city manager”!Te umfla rasul!Vrem neaparat sa fim snobi,nerealizand ca de fapt,suntem ridicoli.DIN RESPECT PENTRU PARINTII NOSTRI,PENTRU COPIII NOSTRI,haideti sa folosim,totusi, LIMBA ROMANA!

Comentariile sunt închise.