Documentații pentru modernizarea drumului spre Parâng

C onsiliul Județean Hunedoara continuă lucrările la drumul spre Parâng, până la ANEFS. În acest sens, Consiliul Județean Hunedoara a achiziționat documentații pentru realizarea lucrărilor. 50.000 de lei este suma alocată pentru întocmirea documentațiilor.

Drumul spre stațiunea Parâng va fi continuat și responsabilii din Consiliul Județean Hunedoara spun că lucrările vor fi gata până la căderea zăpezii. Se va turna beton, acolo unde artera este mereu spălată de viituri.
”După modernizarea DJ 709F, am promis că vom continua lucrările pe o porțiune de aproape 1 kilometru, pentru a asigura cabanierilor un acces mai facil spre locațiile din stațiune.
În ședința ordinară a Consiliului Județean Hunedoara a fost aprobată hotărârea privind aprobarea notei conceptuale și a temei de proiectare pentru obiectivul de investiții: ”Modernizare DJ 709F: DN7A – Cabana Rusu – Masivul Parâng, km.10+600 – km.11+425”. Da, sunt doar 825 de metri, dar în munte, modernizarea se face mult mai dificil, iar costurile sunt mult mai mari”, spunea Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara în urmă cu câteva săptămâni.
Monika BACIU