DN 7A – primele discutii pentru a porni lucrãrile

Constructia uneia dintre cele mai importante artere rutiere din Valea Jiului, respectiv drumul spre Voineasa, încep timid.  Joi, pe santier, au avut loc primele discutii, iar drumarii urmeazã sã stabileascã si procedura de lucru, orarul în care ar putea fi închise tronsoanele de drum, sau posibilele restrictii.  „Joi, sãptãmâna trecutã a venit o comisie pe DN 7A. Constructorul a venit si el si pot sã vã zic cã mai sunt câteva documente de întocmit ca sã ne apucãm de lucru si aici”, a declarat Ion Tudor, sef al CNADR Gorj. Lucrãrile ar trebui sã se desfãsoare în 4 puncte si vor avea loc între km 86+601 si km 105+120, iar beneficiarul investitiei este Directia Regionalã de Drumuri si Poduri Craiova. Lucrãrile vor fi  sã fie  executate de Straco Grup. Termenul de executie, însã, este total depãsit, mai ales cã lucrãrile  trebuiau sã înceapã în 19 mai 2015 si sã se finalizeze anul trecut în 19  mai.
Diana Mitrache

2 comentarii la „DN 7A – primele discutii pentru a porni lucrãrile

  • 17 iunie 2018 la 19:40
    Permalink

    Minciuni si iar minciuni ca sa treaca vara (mai sunt cateva documente , …) iar cetateni vaii jiului isi rup masinile pe DN 7A (Cheile Jietului) ca sa ajunga pe Transalpina sau Voineasa . Domnul director Ion Tudor este platit regeste din bani nostri publici . Rugam pe domnul senator Cristian Resmerita sa reclame la Bucuresti la domnul Liviu Dragnea (valea jiului a votat de 28 ani cu PSD si este mintita ) .

  • 17 iunie 2018 la 20:06
    Permalink

    Minciuni si iar minciuni ca sa treaca vara (mai sunt cateva documente , … asa se spunea si in anul 2016 ca in August incep lucrarile apoi in Septembrie si nu sa mai inceput in 2016 ….chiar suntem luati de PROSTI …..) iar cetateni vaii jiului isi rup masinile pe DN7A (Cheile Jietului) ca sa ajunga pe Transalpina sau Voineasa . Domnul director Ion Tudor este platit regeste din bani nostri publici . Rugam pe domnul senator Cristian Resmerita sa reclame la Bucuresti la domnul Liviu Dragnea (valea jiului a votat 28 ani cu PSD si este mintita) .

Comentariile sunt închise.