Desi lovite de bãrbatii lor, douã hunedorence refuzã emiterea unor ordine de protectie

Douã femei, lovite de persoanele cu care convietuiau, s-au opus  emiterii unor ordine de protectie provizorii în momentul în care politistii le-au venit în ajutor.
În primul caz este vorba despre o femeie în vârstã de 34 de ani din Petrosani, agresatã fizic de cãtre concubinul acesteia. Agresiunea a fost sesizatã de tatãl femeii, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care aplanat conflictul si a preluat declaratia femeii cu privire la agresiune. Potrivit acesteia, în urma unor discutii în contradictoriu avute cu concubinul sãu, un bãrbat în vârstã de 39 de ani, din  Petrosani, a fost lovitã de acesta cu palma. La fata locului s-a deplasat si un echipaj medical, însã femeia  a refuzat sã se deplaseze la U.P.U Petrosani, în vederea acordãrii unor eventuale îngrijiri medicale. Politistii au completat un formular de evaluare a stãrii conflictuale, însã femeia nu a  dorit sã fie emis un ordin de protectie provizoriu fatã de concubin.
În cel de-al doilea caz este vorba despre o femeie în vârstã de 45 de ani, despre faptul cã a fost agresatã fizic de sotul sãu, un bãrbat în vârstã de 47 de ani Patrula de sigurantã publicã care s-a deplasat la fata locului a constatat faptul cã, pe fondul unor discutii contradictorii, femeia a fost lovitã cu palmele de cãtre sot.  În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, femeia s-a opus emiterii unui ordin de protectie provizoriu fatã de sot. În ambele cauze, politistii au întocmit dosar penal pentru sãvârsirea infractiunii de violentã în familie.