Deputatul Monica Iacob Ridzi se gândeste la toate propunerile

S-au certat la cutite în perioada când erau adversari politici însã acum, cel putin unul dintre ei, n-ar avea o problemã în a conlucra sau a fi aliati politici. Ba chiar dacã se poate si colegi de partid.

Liderul PPDD Hunedoara, Haralambie Vochitoiu a initiat consultãri cu colegii de la judet dar si de la centru pentru a o coopta pe Monica Iacob Ridzi în partid, imediat dupã ce a aflat cã deputatul din Valea Jiului si-a dat demisia din PDL si a anuntat cã va activa ca deputat independent.

Vochitoiu îi recunoaste meritele chiar dacã în perioada în care conducea Organizatia PSD Petrosani s-a aflat, nu o datã, în conflict deschis cu fosta democrat-liberalã.

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi spune cã nu a avut discutii cu absolut cu nici un partid politic pânã în acest moment.

„Nu pot decât sã mã bucur cã sunt aprecieri la adresa mea. Din acest moment activez ca deputat independent si voi analiza foarte atent ceea ce voi face în continuare. Analizez cu atentie toate variantele si toate propunerile. Personal sunt interesatã sã reprezint cât mai bine colegiul din care fac parte si pânã în acest moment, am fãcut tot ceea ce a depins de mine sã aduc fonduri în Valea Jiului. Proiectele se vãd, nu cred cã nu se poate vedea cu ochiul liber ce s-a fãcut în colegiul pe care-l reprezint. Lucrurile s-au schimbat radical din multe puncte de vedere si mai sunt încã multe lucruri de fãcut”, a declarat, deputatul Monica Iacob Ridzi.

Pe de altã parte, în ciuda problemelor pe care le are cu justitia, aceasta este datã ca favoritã pentru a câstiga colegiul din estul Vãii Jiului pentru Camera Deputatilor.

Maximilian Gânju

3 comentarii la „Deputatul Monica Iacob Ridzi se gândeste la toate propunerile

 • 25 septembrie 2012 la 21:27
  Permalink

  cat de penibila si confuza e politica asta!!!

 • 26 septembrie 2012 la 08:33
  Permalink

  Contrar titlului articolului, eu zic ca MIR n-a gandit si nici nu gandeste! Cel putin logic.Daca o facea nu ajungea in situatia in care a ajuns.Degeaba cauta acum justificari si motive ca sa fim o „Hopa Mitica”.
  Oricum pentru VJ a avut o imagine stearsa in timpul mandatului.In afara de cateva panouri de baschet montate in cateva careuri de cartier, eu n-am vazut sa ramana ceva in urma ei, decat scandalul cu scena.
  Eram de alta parere, daca in VJ nu se inchideau minele, daca apreau cateva fabrici si locuri de munca, daca nu se taiau salariile si pensiile.
  Toti vor un loc caldut sub plapumioara Parlamentului sau Camerei Deputatilor!
  De data asta v-ati lins pe bot! La munca, nu la impasibilitate,cardasie in saracirea poporului care v-a dat votul si minciuna d-na deputat.

Comentariile sunt închise.