Demersuri pentru realizarea blocului ANL de la Vulcan

 

Directorul Agentiei Nationale pentru Locuinte, Andrei Turcanu, s-a aflat în municipiul Vulcan.  Alãturi de primarul Gheorghe Ile, a fost vizitat amplasamentul pe care urmeazã a fi construit cel de-al doilea bloc ANL destinat tinerilor cu vârsta de pânã în 35 de ani. în primãvara acestui an, autoritãtile locale de la Vulcan au primit un aviz pozitiv de la Agentia Nationalã de Locuinte pentru construirea unui bloc destinat tinerilor. În acest sens, Consiliul Local urmeazã sã aprobe nota conceptualã.
”Solicitãrile privind repartizarea de locuinte sunt încã la un nivel ridicat de interes din partea vulcãnenilor, în mod special tinerele familii fãcând cereri în acest sens. Desigur, noi la Vulcan am investit si în anii precedenti si  continuãm investitiile în domeniul spatiului locativ, prin amenajarea de locuinte sociale în fostele cãmine  militare din zona Dincã. Statutul locuintelor sociale este însã unul aparte si atunci ne-am gândit cã  ar fi oportun sã facem demersurile necesare si pentru construirea unui bloc ANL în municipiul Vulcan”,  a spus Gherghe Ile, primarul  municipiului Vulcan.  Blocul ANL din Vulcan va fi  construit pe o suprafatã de 1300 de metri pãtrati si avea avea regoimul P+3, vor fi realizate 33 de spatii  locative pentru închiriere.
Monika BACIU

2 comentarii la „Demersuri pentru realizarea blocului ANL de la Vulcan

  • 14 iunie 2018 la 15:42
    Permalink

    Un aforism cunoscut spune ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune. De ce trebuie risipiti atatia bani pe un bloc nou si scump( apropos: nu se sufla un cuvintel despre costuri!), cand piata este inundata cu oferte de locuinte ieftine pe care primaria ar putea sa le cumpere.Pe de alta parte, se stie ca omul nu pretuieste la adevarata valoare ce nu-i al lui. Invata-l pe om sa munceasa si ajuta-l sa traiasca si-ti va fi recunoscator. Nu-i da totul gratis! Blocul ANL nu-i prioritatea Vulcanului

  • 16 iunie 2018 la 00:11
    Permalink

    Parca suntem dusi cu capul !!! in Vale se inchide tot dar noi ne apucam de construit … sau de furat ceva bani defapt !!! pentru cine dracu mai construim ? in curand vor fii blocuri intregi goale … nu mai este mult pana ce C.E.H. – ul va fi lichidat, inchis si atunci ? despre ce naiba vorbim ? constructii de blocuri ?

Comentariile sunt închise.