Defileul Jiului blocat de un camion rasturnat

Defileul Jiului a fost complet blocat vineri dupa-amiaza, dupa ce un autocamion încarcat cu lemne s-a rasturnat.

Din cauza accidentului circulatia prin Defileul Jiului a fost inchisa mai multe ore. Soferul, în varsta de 47 de ani, a fost preluat de o ambulanta din Gorj si dus la spital cu multiple traumatisme. Accidentul s-a produs  pe Drumul National 66 care leaga judetul Hunedoara de Gorj, într-o curba periculoasa, cunoscuta sub denumirea de “ carligul întors”. Soferul circula probabil cu o viteza prea mare pentru acea zona, nu a mai putut controla autocamionul, care s-a rasturnat, iar încarcatura de lemne s-a împrastiat pe drum. Pompierii din Petrosani au intervenit imediat la fata locului pentru a-l ajuta pe sofer. “Ne-am deplasat la fata locului de urgenta cu echipajul de la descarcerare si am gasit un autotren rasturnat pe carosabil, iar soferul era prins între fiare. Circulatia a fost blocata, din cauza autotrenului care ocupa ambele sensuri. Noi am taiat cabina cu aparatura de descarcerare si apoi am trecut la spalarea carosabilului, pentru a putea reda traficul”, a declarat Adrian Avram, comandatul detasamentului de Pompieri Petrosani. Dupa ce i-au acordat primul ajutor echipajul SMURD l-au transportat pe sofer la Spitalul Judetean Targu Jiu. “Barbatul are 47 de ani si avea mai multe fracturi. Era încarcerata si noi i-am acordat primul ajutor. Prezenta o suspiciune de fractura la mana stanga, dureri toracice si de spate”, a declarat Vlad Retegan, paramedic SMURD Petrosani. Accidentul a blocat Defileul Jiului, iar coloanele de masini se întindeau pe cativa kilometric. “De doua ore stam aici. Nu am vazut cum s-a întamplat exact, dar am vazut cand l-au luat medicii. Era ranit la mana”, a povestit un sofer care astepta pe Defileul Jiului.

Diana Mitrache

Carmen Cosman

 

2 comentarii la „Defileul Jiului blocat de un camion rasturnat

  • 27 octombrie 2012 la 11:07
    Permalink

    De ce denaturati faptele? Pacientul a fost transportat la UPU Tirgu-Jiu de catre echipajul de ambulanta gorj nu de catre SMURD..la fata locului au fost 2 autosanitare de la Serviciul de Ambulanta Gorj,SMURD-ul din Petrosani,o masina de pompieri din Petrosani si una din Gorj….

  • 27 octombrie 2012 la 13:25
    Permalink

    Daca ati fost martori, ne-ar ajuta foarte mult declaratia dumneavoastra asupra a ceea ce s-a intamplat. Puteti suna la numerele de telefon: 0756 043870 / 0767 094562 / 0741 031329. Un om e in spital, iar angajatorul vrea sa il puna sa plateasca pentru ca i-a iesit un sofer neatent in fata. Orice detaliu e binevenit!

Comentariile sunt închise.