Daniel Visan, Adrian Negoe si Lucian Dragomir judecati pentru coruptie

Doi angajati ai Primariei Petrosani Adrian Negoe, secretarul institutiei si Daniel Visan, directorul DPADPP, dar si un fost angajat, fost director al SPADPP Lucian Dragomir au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie. Dosarul lor s-a aflat in camera preliminara pâna in 2 octombrie 2018, când s-a decis trimiterea lor in instanta. Curtea de Apel Alba Iulia a decis, in 14 februarie, ca acesti angajati sunt vinovati si le-a respins toate contestatiile depuse la dosar. Instanta a respins „ ca nefondate contesta?iile declarate de inculpa?ii Negoe Adrian, Visan Daniel Adinel si Dragomir Lucian Octavian impotriva incheierii penale pronun?ata la data de 02.10.2018 de judecatorul de camera preliminara de la Tribunalul Hunedoara. In baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obliga pe fiecare inculpat contestator la plata sumei de câte 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat in contestatie”, se arata in incheierea sedintei din 14 februarie.
Decizia este definitiva, iar cei trei sunt acum trimisi in instanta pentru fapte de coruptie.
Potrivit documentelor, Visan, Negoe si Dragomir sunt cercetati pentru infractiuni de coruptie, suma totala care exista ca prejudiciu fiind de aproximativ 900 de milioane de lei.
APIA si Asociatia Composesorala Poienile Taii Banita Dâlja Mare s-au constituit parti civile. Se pare ca asociatia respectiva a revendicat o pasune situata intre municipiul Petrosani si Alba si a avut loc un litigiu pe civil, timp de 10 ani. In cele din urma, primaria a pierdut proprietatea acestui teren, iar cu aceasta proprietate a fost improprietarita., prin titlu emis de Comisia judeteana, aceasta asociatie. Ulterior, membrii asociatiei au solicitat, printr-o plângere penala, sa le fie restituita subventia neincasata. Subventia, in tot acest timp, a fost incasata de chiriasul, care a inchiriat de la primaria Petrosani aceste pasuni.

Diana Mitrache

7 comentarii la „Daniel Visan, Adrian Negoe si Lucian Dragomir judecati pentru coruptie

 • 14 februarie 2019 la 18:38
  Permalink

  La puscarie, unde va e locul….

 • 14 februarie 2019 la 18:48
  Permalink

  Primaria Petrosani a devenit raiul hotilor…
  Plecati toti de la primarie, functionarii din primaria Petrosani sunt o rusine…..

 • 14 februarie 2019 la 23:30
  Permalink

  pai daca primaria este raiul hotilor,atunci primarul ce este ?

 • 15 februarie 2019 la 09:39
  Permalink

  Ritzi tu esti capu !!! Oare cat mai dureaza pana te vedem si pe tine in mai multe dosare…?!
  Din cauza TA si a cercului tau de asociati NU NE VOM PUTEA DEZVOLTA NICIODATA !!!
  Esti ZERO dpdv managerial !!!
  Du-te si preda-te ,ar fi mai onorabil asa !!

 • 15 februarie 2019 la 11:22
  Permalink

  RIDZI VISAN SI ALTI BANDITI DIN PRIMARIE AU CONSTITUIT UN GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT CARE TERORIZEAZA CETATENII MUNICIPIULUI. SUNTEM UMILITI DE NISTE INFRACTORI.ALO DNA ! DESTEPTAREA !

 • 16 februarie 2019 la 13:30
  Permalink

  Daca instanta se va raporta la prejudiciu, nici unul nu scapa fara executare. 900 milioane de lei sunt 230 milioane euro. Nasol momentul, mai ales, ca banii de la APIA vin via Bruxelles. Daca ne raportam la suma este unul dintre cele mai mari dosare de coruptie pe fonduri europene judecate in Romania. Daca vor fi incadrati pe abuz de functie se merge de la 1 -5 ani, data fiind suma imensa vor lua maxim. Sincer, nu le doresc nici la dusmani.
  Ceilalti functionari publici din Primaria Petrosani care mai au prostul obicei sa faca tampenii pot sa invete ceva din treaba asta, daca ii duce mintea, desigur.

 • 16 februarie 2019 la 16:31
  Permalink

  Ok! Daca au gresit sa plateasca. Dar sa ne gandim:
  1.deocamdata au statutul de inculpati, judecata nici nu a inceput;
  2,altii, care sunt condamnati definitiv pentru fraudarea alegerilor conduc Camera Deputatilor, sunt consilieri ai Primului Ministru.
  Prin urmare: despre ce vorbim aici?

Comentariile sunt închise.