Daniel Ovidiu Plescan a fost arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Hunedoara au intors solutia judecatorilor de la Petrosani, acestia hotarand ca fiul fostului consilier judetean sa fie cercetat sub control judiciar pentru loviri si alte violente dar si tulburarea linistii si ordinii publice.
Atat procurorul de caz cat si Daniel Ovidiu Plescan au facut contestatie cu privire la masura controlului judiciar instituta de instanta din Valea Jiului, iar Tribunalul Hunedoara a dat dreptate procurorilor. Astfel, tanarul a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile. Reamintim ca Daniel Ovidiu Plescan a fost ridicat de acasa de politisti din cadrul Serviciului Actiuni Speciale al IPJ Hunedoara si retinut pentru 24 de ore, iar mai apoi plasat sub control judiciar de catre judecatori. Anchetatorii il cerceteaza pentru ca a lovit un politist aflat pe o terasa din Petrosani, in urma cu o saptamana, in urma unui conflict spontan. Tanarul de 26 de ani a sustinut in apararea sa ca nu l-a lovit pe omul legii. Cert este ca politistul a ajuns la Spitalul de Urgenta Petrosani, dupa altercatie, unde a primit ingrijiri medicale, insa nu a ramas internat. Nu doar Plescan este cercetat in acest dosar ci si un alt tanar care se afla la masa cu fiul fostului consilier judetean si care a avut implicare in scandal. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere aflate in zona centrului civic, iar imaginile au intrat in posesia anchetatorilor. Acestea, chiar daca nu sunt de cea mai buna calitate, surprind momentul agresiunii. Politistii si procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani vor trebui sa stabileasca cu exactitate participarea fiecareia dintre parti la scandalul care a terifiat locuitorii municipiului aflati la momentul scandalului, la terasele din centrul civic.
M. Ganju

5 comentarii la „Daniel Ovidiu Plescan a fost arestat preventiv

 • 19 iulie 2016 la 20:20
  Permalink

  e trist ca politaiul beat care a fost cel putin tot atit de agresiv ca plescan e protejat de presa si autoritati…oare de ce?

 • 19 iulie 2016 la 22:16
  Permalink

  Acest cacat cu ochi, mai are putin si il bate si pe primar, iar mama lui tarfa da cu curu unde trebuie si il scapa de fiecare data. Sa speram ca macar de aceasta data isi va primi pedeapsa bine meritata si intr-o zi sa vina si randu spurcaciunii care a dat viata acestui cacat cu ochi in loc, in loc sa faca o ……..

 • 20 iulie 2016 la 13:08
  Permalink

  Aceasta caricatura plina de steroizi si de droguri care este PLESCAN asta eu nu inteleg de ce mai este liber inca cand el face numai gainarii prin petrosani de la VANZARE DE DROGURI la PROSTITUTIE cu celelalte caricaturi cu care umbla e o mizerie de oras in care autoritatile nu isi fac deloc treaba oare galeata aia de masa ESTE ATA DE INFLUENTA INCAT LA TOTI LE E FRICA DE EL SI DE GASCA LUI DE TANTARI FARA CREER niste adunaturi scursuri ale societatii imi vine sa vomit cand ca autoritatile nu fac nimic

 • 20 iulie 2016 la 13:10
  Permalink

  Masa e smechera rau aia are legaturi mari si il scapa mereu
  …..ar trebui omorat ….

 • 20 iulie 2016 la 22:41
  Permalink

  ii manci cacatul lui plescan bai papagalule ?

Comentariile sunt închise.