DAN PURIC VINE LA LUPENI!

La initiativa primarului Cristian Resmerita, Primaria si Consiliul Local al municipiului Lupeni vor organiza joi, 4 august la Palatul Muncitoresc Minerul din Lupeni, spectacolul „Sa fii ROMAN!” prezentat de maestrul Dan Puric.
„Ii invit joi, 4 august incepand cu ora 19,oo la Palatul Muncitoresc Minerul pe locuitorii municipiului Lupeni care doresc sa vizioneze spectacolul ,,Sa fii ROMAN ” prezentat de maestrul Dan Puric”, a declarat Cristian Resmerita, primarul municipiului Lupeni.
Spectacolul este unul aniversar si va fi oferit gratuit de Primaria si Consiliul Local al municipiului Lupeni, cetatenilor din municipiul Lupeni, carora li se adreseaza, in limita celor 326 de locuri cat are Sala Palatului.
„Rog cetatenii municipiului Lupeni, care sunt interesati de eveniment, sa vina in fiecare zi intre orele 10,00-14,00, incepand de maine, 2 august si pana joi, 4 august, la Palatul Cultural Minerul din Lupeni, cu Cartea de Identitate, sa ridice invitatiile cu care vor putea participa la acest eveniment”, a conchis edilul

Afis Dan Puric