Curtean il ia la intrebari pe Paducel in ultima saptamana de lucru

Este ultima saptamana de lucru la primarie pentru city managerul de la Petrila, Dorin Curtean. Dupa data de 15 august, postul acestuia va fi desfiintat.

Dorin Curtean, inca city managerul de la Petrila, care mai are o saptamana de preaviz, nu pleaca oricum, ci dupa ce va incerca sa-l mai impiedice putin pe primarul Ilie Paducel, despre care crede in continuare ca a tras toate sforile pentru a fi dat afara.

„Eu, impreuna cu colegii mei consilieri, am facut o interpelare scrisa in atentia domnului primar, iar acum asteptam raspunsul. Vrem un raspuns legat de reabilitarea  termica a blocurilor, care s-au executat in anul 2009, reabilitarea strazii Republicii, apoi sunt cateva lucruri pe care cetatenii nu le cunosc cu privire la inchirierea pasunilor alpine pe care primaria le are in administrare. Mai este o problema cu PUG-ul orasului, pentru care s-a incheiat un contract. Au trecut ani buni de atunci, iar el nu s-a executat, asa ca vrem sa vedem de ce”, ne-a declarat Dorin Curtean, city managerul Orasului Petrila.

De altfel, el mai spune ca va incerca sa-si duca in liniste ultima saptamana de lucru la primarie, ba chiar asteapta ziua cand va pleca. „ Daca era sa tin  mortis sa raman aici, poate ca imi rezolvam cumva treburile. Dar, nu, pentru ca nu poti sa colaborezi cu Paducel, asa ca Imi vad de drumul meu ”, a spus actualul city manager.

Curtean, care nu a vrut sa-si dezvaluie planurile sale de viitor, a ocupat functia de city manager in cadrul primariei Petrila din anul 2008. In perioada 2007 – 2008, el a fost consilierul personal al primarului Ilie Paducel, iar din anul 1998 este angajat al primariei. Pana sa lucreze in administratie el a muncit si la Mina Lonea vreme de aproape 8 ani.

Luiza Andronache

Un comentariu la „Curtean il ia la intrebari pe Paducel in ultima saptamana de lucru

  • 15 august 2012 la 13:39
    Permalink

    DA asa este a lucrat si la mina,freca menta si foarte des spala putina..de la munca.I-l intreb si eu :Cand facea Paducel matrapazlacurile pe care le stie el,de ce a tacut si nu sa dat zmeu prin presa,sau te pomenesti ca el nu a „ciugulit”nimic cat a fost la „butoane”.Paduchele tot paduche!

Comentariile sunt închise.