Cupa Straja, la schi

Actiunile sportive continuã în statiunea montanã Straja. Luna februarie va aduce în statiunea montanã “Cupa Straja” la schi alpin. 12.500 de lei este suma propusã pentru a fi alocatã organizãrii evenimentului de cãtre Primãria si Consiliul Local al municipiului Lupeni.
În data de 30 ianuarie consilierii decid dacã alocã sau nu banii pentru acest eveniment. “Anual, “Cupa Straja”, la schi alpin organizatã de Consiliul Local si Primãria municipiului Lupeni s-a bucurat de un real succes în rândul practicantilor sporturilor de iarnã. În anul 2018, competitia se doreste a se organiza în data de 24 februarie, fiind aleasã pentru o vizibilitate cât mai bunã, pârtia Constantinescu. Conform traditiei, în cadrul Cupei se vor organiza probe de schi alpin pe diferite grupe de vârstã”, aratã Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni în documentul supus spre aprobarea consilierilor locali
Astfel, prin proiectul de hotãrâre se propune alocarea sumei de 12.500 de lei pentru organizarea competitiei.
“Pentru asigurarea acestei competitii vã propun ca din bugetul local (…) sã alocãm suma de 12.500 de lei cu care sã ne implicãm în organizarea acestei manifestãri. Întrucât organizarea acestor manifestãri contribuie în mod nemijlocit la publicitatea zonei turistice precum si la prezentarea potentialului sãu – preocupare permanentã a Primãriei si Consiliului Local Lupeni, solicit Consiliului Local al municipiului Lupeni adoptarea hotãrârii în forma prezentatã”, mai aratã Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
An de an, competitiile sportive din statiunea montanã Straja atrag mii de iubitori ai sporturilor de iarnã.
Monika BACIU