Cum s-a implicat Ministerul Energiei în problematica termoficãrii din Petrosani?

Care a fost abordarea Ministerului Energiei în ceea ce priveste problema termoficãrii din Petrosani si cum poate fi solutionatã aceastã situatie de crizã, sunt doar douã dintre întrebãrile la care ministrul Anton Anton este solicitat sã rãspundã.
Dupã îndelungi discutii cu oficialii Complexului Energetic Hunedoara, municipalitatea de la Petrosani se pregãteste sã lanseze licitatia pentru concesionarea distributiei agentului termic. Problema îi este semnalatã si ministrului Energiei de cãtre un parlamentar care aratã cã “problema termoficãrii centralizate existente în municipiul Petrosani ridicã numeroase semne de  întrebare. În conditiile în care mai mult de 2000 de locuinte si institutii publice situate în municipiul Petrosani riscã sã nu beneficieze de termoficare centralizatã în iarna 2018-2019, ca urmare a imposibilitãtii SC Termoficare SA de a nu mai furniza agent termic”.  În acest context, Ministerul Energiei va trebui sã ofere o serie de lãmuriri în ceea ce priveste implicarea în rezolvarea situatiei. În plus, parlamentarul mai atrage atentia asupra imposibilitãtii Complexului Energetic Hunedoara de a furniza agent termic, în conditiile în care nu dispune de resursele de  cãrbune necesare.
Monika BACIU

6 comentarii la „Cum s-a implicat Ministerul Energiei în problematica termoficãrii din Petrosani?

 • 18 octombrie 2018 la 19:29
  Permalink

  1. Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan si atunci va fi carbune . 2. Sa se schimbe tevile de Termoficare de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor si atunci se va dezvolta si rentabiliza Termoficarea in valea jiului .

 • 18 octombrie 2018 la 20:32
  Permalink

  3.Oare trebuie sa merg la psiholog sau la psihiatru?

 • 19 octombrie 2018 la 05:11
  Permalink

  solutia este f simpla;2000 de centrale de apartament cu plata-n rate si s-a rezolvat

 • 19 octombrie 2018 la 17:28
  Permalink

  Sa nu se faca investitii la mina Vulcan si Livezeni ci la mina Lupeni si Lonea !

 • 20 octombrie 2018 la 15:31
  Permalink

  Inchideti odata C.E.H.-ul asta de rahat !!!

 • 20 octombrie 2018 la 16:52
  Permalink

  Pai de la pacaliciul asta asteptati voi rezolvarea problemelor energetice pentru Vale ? Anton asta ,ar minti-o si pe ma-sa ca sa mai stea o tura acolo sus ca-i place tare …

Comentariile sunt închise.