Cu Buhaescu despre prostia omeneasca…

Sorin Sanda, contracandidatul lui Danut Buhaescu la Primaria orasului Uricani din partea PPDD, a fost dat in judecata chiar de primul om al urbei, din cauza ca si-a permis sa-si spuna opiniile intr-o emisiune televizata. In plangerea inaintata magistratilor petroseneni, Buhaescu se plange ca i-au fost lezate demnitatea si onoare, onoare pe care a stabilit-o la suma de 25.000 de lei.

”In cursul lunii februarie, postul de televiziune TV Parang a difuzat emisiunea ”Analiza finala” moderata de catre numitul Andrei Vlad, emisiune in care cei doi parati (invitatii emisiunii, Sorin Sanda si Fane Bautu – n.r.) mi-au adus o serie de acuzatii grave, nefondate si care sunt in masura sa-mi lezeze demnitatea si onoarea. Toata emisiunea abunda in sustineri nereale, se foloseste un limbaj tendentios lasand sa se creada ca uricanenii au la conducere o persoana corupta, care nu urmareste decat bunastarea lui si a familiei sale in detrimentul intereselor care m-au ales”, arata Buhaescu in tanguirea kilometrica inaintata instantei.

Totodata, Buhaescu a reactionat si la afirmatiile lui Sorin Sanda, din timpul emisiunii, legate de faptul ca familia primarului se infrupta din bani publici.

”Eu nu am cuvinte sa-l cataloghez pe acest individ. Cum poti sa iti pui viitorul socru consilier personal… Sunt bani publici si vin gratis, sunt mai buni decat cei munciti… In casa, nu stiu cum se adreseaza, doamna consilier?”, se intreba in cadrul aceleasi emisiuni Sorin Sanda, care atragea atentia ca nu e normal sa iti pui socrul si sotia pe post de consilieri personali, platiti din banii uricanenilor.

Dar Buhaescu s-a simtit lezat de afirmatiile legate de aceasta stare anormala a lucrurilor, nu de imoralitatea in care se zbate de ani buni.

”Atacurilor furibunde ale lui Sorin Sandala nu au scapat nici familia subsemnatului. Astfel se fac referiri la socrul meu si sotia acestuia, incercandu-se acreditarea ideii ca acestia imi ofera paravanul perfect pentru a-mi justifica achizitia masinii personale, ca socrul meu ia bani publici in mod gratis fara sa munceasca pentru ei, toate atacurile culminand cu referiri la sotia mea la modul in care ne adresam unul altuia la noi in casa etc. Acest gen de exprimari, care lovesc in  familie imi lezeaza in mod evident atat onoarea si demnitatea, cat si dreptul la intimitatea vietii private, eu ca persoana publica putand fi criticat pentru ceea ce fac in calitatea mea de primar. Viata mea particulara nu poate face obiectul nici unei batjocoriri din partea nimanui iar prin aceasta actiune, instanta de judecata este chemata sa ia atitudine cu privire la astfel de comportamente si sa le sanctioneze”, mai spune Danut Buhaescu.

In replica, Sorin Sanda, presedintele PPDD Uricani, spune ca in urma emisiunii, Buhaescu a reactionat asa cum a vrut el. ”Buhaescu intotdeauna face numai cum vreau eu, e foarte previzibil. Eu voiam sa ma dea in judecata, pentru ca asa puteam pune mana pe contractele de achizitii de care am vorbit in emisiune, contracte pe care altfel refuza sa le dea. Instanta il va obliga sa mi le dea, fiindca ce a dat el pana acum nu sunt contractele cu preturi finale. Ma amuza cat de previzibil este omul acesta, ii stiu fiecare vorba, fiecare gest, ma amuza dar intr-un fel imi este si mila de el. Reactioneaza ca un iepure fricos, simte ca i se clatina scaunul. Nu ii este comod ca in ultimul sondaj a iesit sub nivelul partidului”, a declarat Sorin Sanda.

Cat despre acuzatiile legate de lezarea demnitatii si onoarei familiei lui Buhaescu, Sorin Sanda precizeaza ca familia lui Buhaescu se ghiftuieste pe bani publici.

”Eu platesc taxe si impozite de milioane la Primaria Uricani sa-i fac bugetul lui Buhaescu si nevestei lui, cu socru, cu catel, cu purcel, toti angajati ai Primariei Uricani, pe banii uricanenilor. Iar el cu minunata lui nevasta mi-au trimis controale pe cap, care au plecat asa cum au venit, ca nu au gasit nereguli. Cand nici planul privind inchiderea firmelor mele nu a mers, m-a dat in judecata, crezand ca ma tine ocupat. Nici nu stie ce serviciu mi-a facut. Mie mi-ar fi rusine sa ma dau impuscat in aripa, cand de fapt mi-am pus nevasta si socrul consilieri personali, care castiga o gramada de bani intr-un oras cu cateva mii de locuitori. Sa nu vorbeasca Buhaescu despre demnitate si onoare, ca el nu stie ce inseamna. Cel care de ani de zile imi ataca neincetat familia si copiii este el, iar ei nu sunt persoane publice, ci contribuabili sa le fie lui si nevestei lui bine. Si toata lumea stie cum vorbeste acest rebut genetic despre familia mea, este cel mai josnic personaj pe care eu l-am cunoscut vreodata. Mie imi place daca ma lupt, sa ma lupt cu cineva pe masura mea, nu cu unul care are un neuron ce se zbate disperat intr-o dentrita si un axon. E drept ca am invatat ca un prost poate fi periculos, ca are mintea odihnita, dar cand vine vorba de Buhaescu nu este cazul, ca are si sfatuitori foarte prosti, care-l sug de bani si imi creeaza mie avantaje intotdeauna”, mai spune Sorin Sanda.

Anamaria NEDELCOFF

3 comentarii la „Cu Buhaescu despre prostia omeneasca…

 • 22 martie 2012 la 17:16
  Permalink

  la cat a furat buhaescu , il doare in cot de cei din uricani .

 • 4 aprilie 2012 la 08:46
  Permalink

  CEZAR SI CLEOPATRA…: ))) HI HI…SI BRUTUS…
  ISTORIA SE REPETA!…CRIMA VA FI IMINENTA!…E O CHESTIUNE DE TIMP..TRADATORI EXISTA PESTE TOT!

 • 25 ianuarie 2013 la 16:50
  Permalink

  Vedeti daca are salar mare da in judecata pe toate lumea da omul de rand care nu i-se da drepturile nici nare bani sa dea in judecata si oricum tot el ar pierde

Comentariile sunt închise.