Criterii de integritate pentru schimbãrile de la CEH

Sindicalistii din cadrul Complexului Energetic Hunedoara au o agendã de lucru încãrcatã. Aceasta a fost prezentatã administratorului special Cristian Rosu.
Prioritatea este formarea Complexului Energetic Valea Jiului, dar si respectarea unor criterii de integritate pentru  schimbãrile din cadrul societãtii.
“Am discutat cu  administratorul special  si i-am înmânat lista pe care i-am prezentat-o si  domnului ministru, si anume vorbim despre formarea Complexului Energetic Valea Jiului care sã cuprindã cele patru unitãti miniere si termocentrala PAroseni cu SIEG si un grup pe gaz”, a declarat Darius Cîmpean,  presedintele Sindicatului Muntele.
Sindicalistii sustin cã schimbãrile care vor avea loc, în perioada viitoare, la Complexul Energetic Hunedoara ar trebui sã respecte anumite criterii de integritate.  “Trebuie stabilite conditii de integritate si competentã petru cei care conduc. Schimbãrile trebuie realizate în baza unor analize”, a mai spus sursa citatã.  Un alt punct important pe agenda de lucru face referire la avizul Comisiei Europene pentru functionarea minelor Lupeni si Lonea. Comisia Europeanã nu a rãspuns, oficial, pentru prelungirea activitãtii minelor Lupeni si Lonea.
“Corespondentã este. Practic, renotificarea este fãcutã, dar Comisia Europeanã nelucrând sau nefiind asezatã nu a dat un element oficial. Existã în comunicare paragraful unde spune cã este de acord cu studiul polonezilor, cã este de acord cã asa trebuie sã se facã închiderea si este de acord cu necesitatea finantãrii acestor lucrãri de cãtre statul român, dar  trebuie venitã o notificare oficialã de la Comisie”,  a declarat Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele.  Sunt doar câteva din  discutiile care au loc în perioada aceasta la Complexul Energetic Hunedoara.
Cosmin BACIU

3 comentarii la „Criterii de integritate pentru schimbãrile de la CEH

 • 2 decembrie 2019 la 19:49
  Permalink

  Pe cand veti avea o agenda pentru investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan ???

 • 3 decembrie 2019 la 09:49
  Permalink

  Cand o sa aduca tactu’ bani !

 • 3 decembrie 2019 la 11:44
  Permalink

  Pai da, ca asa au facut schimbarile celor din conducere si PSD-ul cand a ajuns la putere. Pe dracu !
  De ce nu ai cerut bai sindicat si atunci acelasi lucru? Si de cand numirea conducerii unei societati comerciale face obiectul sindicatelor? Da, stiu, din 1950.

Comentariile sunt închise.