Cristian Resmeritã, membru al Comisiei pentru energie

Senatorul Cristian Resmeritã face un pas important. Începând cu data  de 11 septembrie acesta a devenit membru al Comisiei pentru energie,  infrastructurã  energeticã si resurse minerale a Senatului.  Pentru Valea Jiului prezenta senatorului Cristian Resmeritã în comisia pentru energie poate reprezenta  un câstig, date fiind problemele cu care se confruntã zona.
„Începând cu data de 11 septembrie sunt membru al Comisiei pentru energie,  infrastructurã energeticã si resurse  minerale, din aceastã pozitie voi face tot ce îmi stã în putintã sã sprijin si mai mult activitatea Complexului Energetic Hunedoara astfel încât mineritul sã aibã  viitor”, a declarat  senatorul PSD, Cristian Resmeritã.  De altfel, implicarea lui Cristian Resmeritã în problemele Complexului Energetic Hunedoara este de notorietate.  Senatorul a ridicat de nenumãrate ori problema societãtii energetice si a cãutat ca anumite din  probleme sã fie  rezolvate. Senatorul Cristian Resmeritã a fost pânã în data de 11 septembrie 2018 membru al Comisiei pentru mediu a Senatului, începând cu aceastã datã însã senatorul a devenit membru al Comisiei pentru energie,  infrastructurã  energeticã si resurse minerale, din aceastã posturã senatorul îsi propune sã vinã si mai mult în sprijinul Complexului Energetic Hunedoara.
Senatorul Cristian Resmeritã pe parcursul mandatelor de parlamentar a fãcut numeroase demersuri pentru bunul mers al complexului, dar si pentru angajatii, ori fostii angajati ai CEH.
Monika Baciu

3 comentarii la „Cristian Resmeritã, membru al Comisiei pentru energie

 • 12 septembrie 2018 la 20:39
  Permalink

  Speram ca domnul senator Cristian Resmerita sa aduca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan dar sa modernizeze si reteaua de Termoficare a vaii jiului .

 • 12 septembrie 2018 la 21:47
  Permalink

  Sa vedem ce face pentru Minerit si Termoficare !

 • 13 septembrie 2018 la 07:43
  Permalink

  Scad preturile la energie si combustibil pentru cei din Valea Jiului, si pretul apei daca tot esti acolo…..pam-pam!!!

Comentariile sunt închise.