Cristian Resmeritã candideazã la Senat, dar rãmane primar?

Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni, adânceste pe zi ce trece mai mult misterul în privinta candidaturii sale la Senatul României. Desi PSD Hunedoara a depus deja listele la Biroul Electoral Judetean, iar Cristian Resmeritã deschide lista de candidati la Senatul României acesta lasã o urmã de mister asupra viitoarei sale decizii.

Aflat pe loc eligibil, Cristian Resmeritã sustine cã i-a fost greu sã ia decizia de a candida, însã nu a avut alternativã, având în vedere cã propunerea a fost fãcutã chiar de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

“Am acceptat pozitia onorantã pe care presedintele PSD, Liviu Dragnea mi-a propus-o de a candida pentru Senat. Pentru mine a fost o hotãrâre pe care am luat-o foarte greu. Din punctul meu de vedere cel mai mult mi-as fi dorit, dacã tot am ajuns la conducerea primãriei municipiului Lupeni sã continui munca tatãlui meu. Era cea mai mare dorintã a mea sã continui munca tatãlui meu, dar în acest moment s-a ivit aceastã propunere. Eu sunt un simplu membru de partid, nu pot sã refuz propunerea presedintelui PSD. Vreau sã anunt populatia din municipiul Lupeni cã doresc sã fie alãturi de mine si dacã dorim sã continuãm ceea ce am început trebuie sã fie alãturi de mine în aceastã bãtãlie”,  a declarat Cristian Resmeritã, candidatul PSD la Senatul României.

Resmeritã sustine cã încã nu s-a decis ce cale va urma dupã data de 11 decembrie, dacã rãmâne primar sau dacã se reîntoarce în Parlament în calitate de senator, însã acesta sustine cã de când a pãrãsit Parlamentul s-au întâmplat lucruri negative pentru Valea Jiului.

“Cineva mi-a zis ceva foarte interesant: noi suntem PSD, noi candidãm, câstigãm si vedem dupã aceea. Proiectele pe care le-am început le voi finaliza toate. Nu voi lãsa nimic neterminat. Pânã în momentul de fatã ceea ce stim este cã sunt pe aceastã listã a PSD, candidez si doresc sã fac în asa fel încât lumea sã înteleagã cã e nevoie de PSD, e nevoie de reprezentantii PSD în Parlamentul României si în momentul în care ajungem într-un anumit punct decidem ce facem în continuare. Sunt multe lucruri negative care s-au întâmplat la Bucuresti de când nu mai sunt deputat. De când am plecat sunt încã douã exploatãri miniere care sunt trecute pe închidere. Singurul gând pe care îl am, este ca PSD la nivelul Vãii Jiului si la nivelul judetului Hunedoara sã ia un numãr mare de parlamentari. Nu vom putea muta muntii nici acolo, dar niste chestiuni de bun simt le vom putea duce”, a mai subliniat sursa citatã. În cazul în care dupã alegerile din data de 11 decembrie Cristian Resmeritã va pleca la Senat, la Lupeni urmeazã a avea loc alegeri locale. Urmasul sãu ar trebui sã fie tot un primar PSD. “Ceea ce este cert cã indiferent ce se va întâmpla la alegerile din 11 decembrie si indiferent ce decizie voi lua, îmi doresc ca municipiul Lupeni sã fie condus de un primar din Partidul Social Democrat. Pentru cã doar un primar PSD, în eventualitatea în care plec, pentru cã nu este cert, va putea sã ducã mai departe proiectele pe care le-am început”,  a concluzionat Cristian Resmeritã.

Monika BACIU

3 comentarii la „Cristian Resmeritã candideazã la Senat, dar rãmane primar?

 • 27 octombrie 2016 la 20:15
  Permalink

  Succes ! Felicitari pentru lege 155/2016 , pensile minerilor . Nu vam uitat !!! Va votam !!! Avem cuvant !!!

 • 27 octombrie 2016 la 20:53
  Permalink

  Votam Resmerita !

 • 27 octombrie 2016 la 21:18
  Permalink

  Votez si eu cu Cristian Resmerita !

Comentariile sunt închise.