Cristian Resmeritã a renuntat la bannere

A umplut municipiul Lupeni cu bannere care îl înfãtisau pe Cristian Resmeritã, dar acum le dã jos. Deputatul de Valea Jiului spune cã nu va încãlca în niciun fel legea electoralã, care s-a modificat putin si jocul are noi reguli. Asa se face cã de vineri nu vom mai vedea niciun banner electoral la Lupeni.

Decizia lui Cristian Resmeritã vine dupã ce legea nu mai permite afisajul electoral cu bannere. Acestea au fost montate înainte de startul acestei campanii electorale pentru administratiile locale, iar de vineri, în Lupeni nu vor mai exista.

„Legea electoralã ne spune cã nu mai avem voie sã facem, si cetãtenii trebuie sã cunoascã acest lucru, campanie electoralã, decât prin intermediul mass-mediei, sau prin pliante, în care sã ne prezentãm programele electorale. Si anunt pe aceastã cale cetãtenii din Lupeni cã, în seara de joi voi da jos tot ceea ce înseamnã banner si orice alt tip de afisaj, pe care le-am folosit pânã în momentul de fatã în municipiul Lupeni, tocmai pentru a fi în acord cu Legea electoralã. Vreau sã se înteleagã acest lucru si sã nu se considere altceva ”, a declarat Cristian Resmeritã, deputat de Valea Jiului.

Aproape toti candidatii s-au folosit de perioada de dinaintea campaniei electoralã si au avut în orase atârnate bannere si afisaje din care candidatii le multumeau oamenilor. Nu au fost folosite în scopuri electorale, asa încât acum vor trebui sã disparã, pentru cã începe propriu-zis campania electoralã.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Cristian Resmeritã a renuntat la bannere

  • 8 mai 2016 la 21:59
    Permalink

    DEPUTATUL MINCINOS TOT MINCINOS RAMANE.La ora 23,40 inaintea orei inceperi campaniei deputatul lui peste avea lipite afisele cu chipul sau. La ora 01,30 deputatul care nu este deputat si nici nu a fost ,avea benerele pe stalpi.Pai despre ce vorbim domnilor,despre un deputat care incalca legile acestei tari.Cum mai incalca legea acest individ pe nume Rasmerita?.legea alegerilor spune ca nu ai voie sa afisezi pe panoul electoral mai mult de un afis.Pentru a certifica cele spuse intrati pe pagina de facebook a candidatului independent Petrar Petru Adrian si va veti convinge.Pai cam asta a invatat deputatul Rasmerita ,sa minta cu nerusinare,sa promita fapte si sa nu se tina se promisiune si sa fure ,asta e si mai grav.

Comentariile sunt închise.