costel_avram_1Cele trei blocuri din zona bunã a Petrosaniului au fost rebransate la apa potabilã, dupã ce s-au fãcut niste plãti. Însã, vestile rele vin acum pentru 28 de scãri de bloc de la Aleea Poporului.

Costel Avram, director SC Apa Serv Valea Jiului SA îsi taie singur apa. El a afirmat cã are de gând sã debranseze nu mai putin de 28 de scãri de bloc de pe strada Aleea Poporului din Petrosani, zonã unde locuieste si el.

“Acum, în analizã este asociatia de pe Aleea Poporului, unde chiar si eu locuiesc, si  unde sunt 28 de scãri, care totalizeazã datorie aproape 3 miliarde de lei vechi.  Analizãm situatia, iar într-un timp foarte scurt, toate scãrile care au datorii foarte mari, vor fi debransate de la serviciul de apã.  Pentru a da exemplu, prima scarã care va fi debransatã, va fi cea în care locuiesc eu”, a declarat Costel Avram, director SC Apa Serv Valea Jiului SA.

Una caldã, una rece

Însã, o veste bunã care vine ce vine dinspre Apa Serv este aceea cã cele trei blocuri din zona Spitalul de Urgentã Petrosani au fost rebransate, dupã ce aici, apa a fost sistatã în data de 14 ianuarie.

“Am încheiat un protocol si vom da drumul la apã la cele trei blocuri care sunt în Asociatia Mignon.  Le multumesc oamenilor cã au înteles, am încasat 200 milioane lei vechi, adicã 30 % din datorie. Am fãcut un protocol de esalonare în trei luni, dar în conditiile în care acesta nu se va respecta, chiar în preajma  sãrbãtorilor de Paste, cei de acolo nu vor avea apã din nou. Însã, tin sã le cer si scuze oamenilor buni plãtitori pentru disconfortul creat”, a mai spus Costel Avram.

Luiza Andronache