Costel Avram revine la Apa Serv ca reprezentant al CJ Hunedoara

 

Fostul director general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, în prezent administratorul public al judetului Hunedoara a revenit în echipa de conducere a operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului
Asta dupã ce consilierii judeteni au luat, vineri, 31 august 2018, decizia de a-l numi în functia de reprezentant al Consiliul judetean Hunedoara, actionarul majoritar al ASVJ, în Adunarea Generalã a Actionarilor, forul statutar de  conducere de la aceastã companie.
Costel Avram si-a început deja mandatul în noua calitate la reuniunea AGA de la Apa Serv de pe luna septembrie, urmatã de Consiliul de Administratie, în cadrul cãreia a fost validat în aceastã nouã functie. ”Potrivit deciziei Consiliului judetean Hunedoara, am revenit de astãzi si la Apa Serv Valea Jiului, în calitate de reprezentant al actionarului majoritar în Adunarea Generalã a Actionarilor. Desigur, sunt onorat si responsabilizat de acest lucru, dar trebuie sã recunosc cã, înainte de toate, sunt încântat cã pot fi în continuare de folos acestei frumoase echipe de la operatorul de apã din Valea Jiului, de acesti oameni deosebiti de care mã simt atât de atasat. Împreunã, vom face tot ceea ce trebuie pentru ca Apa Serv sã-si pãstreze locul pe care-l meritã în activitatea economicã din judet si în viata oamenilor din Valea Jiului. Din partea mea, noua echipã  managerialã va avea tot sprijinul necesar”, a declarat Costel Avram.

Un comentariu la „Costel Avram revine la Apa Serv ca reprezentant al CJ Hunedoara

  • 5 septembrie 2018 la 07:20
    Permalink

    Atata ipocrizie si perfidie nu am vazut. Pai nu ii ajunge locul de administrator al judetului, face iar cumul de functii??????

Comentariile sunt închise.