Costel Avram a devenit membru al Biroului Politic Teritorial al PNL

Înscris de puþin timp în Partidul Naþional Liberal, fostul preºedinte al PRM Hunedoara, Costel Avram, se bucurã de încrederea colegilor. Acesta a fost ales în Biroul Politic Teritorial al PNL Hunedoara

Imediat dupã ce s-a înscris în PNL, directorul ApaSev Valea Jiului SA, Costel Avram a fost desemnat sã se ocupe de reformarea PNL Petrila, organizaþie aflatã oarecum în degringoladã. Iar actiunile sale derulate în perioada care s-a scurs de la numirea lui au fost apreciate de conducerea judeþeanã a partidului, care a decis sã îl copteze în echipa de conducere. Astfel, Costel Avram a fost ales în Biroul Politic Teritorial al PNL Hunedoara, cu vot consultativ.

Avram a fost dat afarã din PRM de Corneliu Vadim Tudor, iar în luna noiembrie s-a înscris în PNL.  Dupã câteva zile de la depunerea adeziunii a primit o însãrcinare de la biroul judeþean si, pentru ca este din Valea Jiului, Costel Avram a fost numit presedinte interimar la PNL Petrila cu misiunea de a se ocupa de partid si de organizarea alegerilor interne pentru sefia organizatiei.

Carmen Cosman

2 comentarii la „Costel Avram a devenit membru al Biroului Politic Teritorial al PNL

Comentariile sunt închise.