Cosmin Rădescu pleacă din Consiliul Local Petroșani, pentru că nu mai crede în PNL Petroșani

Consilierul Cosmin Rădescu, fost director al Teatrului ID. Sîrbu, și-a dat joi demisia din forul local de la Petroșani. Pe ordinea de zi a fost un proiect de hotărâre cu acest subiect, iar consilierii aleși la Petroșani s-au întâlnit on-line să ia act cu privire la decizia de a pleca, și din forul decizional de la Petroșani, a fostului director al Teatrului Dramatic I.D Sîrbu, respectiv consilier personal al primarului Tiberiu Iacob Ridzi.

Fostul consilier al primarului PNL Tiberiu Iacob Ridzi, actorul Cosmin Rădescu, ajuns consilier pe listele PNL, a plecat din Consiliul Local Petroșani. Mai exact, și-a dat demisia! Aleșii din acest municipiu au primit pe ordinea de zi a ședinței de îndată, desfășurată on-line joi, un proiect ce viza actul prin care Rădescu a plecat definitiv din acest for decizional. De altfel, Cosmin Rădescu nu mai este nici director al teatrului din Petroșani, el fiind actor al teatrului din Craiova.
Potrivit actorului, care a susținut campania electorală a lui Tiberiu Iacob Ridzi, președintele PNL Petroșani, decizia de a pleca a fost luată după un an de zile în care a votat pentru binele celor de la noi. Rădescu a spus că le mulțumește tuturor pentru încrederea acordată, dar acum nu mai crede în lucrurile ce au garantat accederea echipei PNL la conducerea primăriei Petroșani.
„Nu mai cred, în acest moment și, cum eu, în esență, fac doar lucruri în care cred, consider oportun, profesionist și absolut normal, să las locul unui alt coleg care ar putea să facă lucruri frumoase pentru municipiul Petroșani”, a spus Cosmin Rădescu, în cadrul ședinței în care consilierii locali au votat în unanimitate pentru plecarea lui.
Rădescu a fost și singurul consilier local de la Petroșani care a votat împotriva proiectului inițiat în luna decembrie 2021 de Tiberiu Iacob Ridzi, care viza acordarea sumei de 40.000 de lei, cu care a fost adus la Petroșani, Fuego, ca să susțină un concert de Crăciun.
Locul lui Cosmin Rădescu urmează să fie luat în forul local de următorul membru PNL de pe lsitele votate de alegători, respectiv Elena Gîrjob.
Diana Mitrache