Copilã de 15 ani prinsã în timp ce se prostitua

Fata a fost prinsã chiar când se pregãtea sã întretinã relatii sexuale cu bãrbatul care o plãtise pentru acest lucru. Nu l-a interesat cã fata are doar 15 ani.
Potrivit IPJ Hunedoara, politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, împreunã cu politistii din cadrul Politiei Orasului Simeria, au efectuat o actiune în scopul prevenirii si combaterii infractiunilor stradale, a prostitutiei si proxenetismului precum si a prevenirii victimizãrii minorilor. ”Pe un teren viran, aflat pe raza localitãtii Sãulesti, în proximitatea D.N.7, a fost depistatã o minorã în vârstã de 15 ani din municipiul Hunedoara împreunã cu un bãrbat în vârstã de 51 ani, care au convenit sã întretinã raporturi  sexuale contra unei sume de bani, însã datoritã faptului cã au fost surprinsi de politie, actul sexual nu s-a mai consumat”, precizeazã Carla Strujan din cadrul IPJ Hunedoara. Minora a fost  preluatã de politisti si dusã la Centrul de Primire în Regim de Urgentã Deva,  totodatã fiind sesizatã si D.G.A.S.P.C. Hunedoara.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Copilã de 15 ani prinsã în timp ce se prostitua

 • 28 august 2019 la 11:04
  Permalink

  Ce-i cu prafu asta-n ochi?
  Sunt zeci de fete care fac asta pe drumul dintre Petrosani si Deva si doar acum Coana Politie a descoperit-o pe juncuta asta cand presta artistic la tovarasul dormic de placeri?
  Cnd a descoperit Politia si vasnicii ei lucratori ca fetele fac asta pe sosele???
  Bai panaramelor…

Comentariile sunt închise.