[ Continuă reabilitarea la cantina studențească de la Universitatea din Petroșani ]

C antina studențească de la Universitatea din Petroșani a beneficiat de o modernizare a tuturor echipamentelor de care beneficiază. Acum a venit rândul clădirii să fie reabilitată.

Chiar dacă o parte din aceasta a fost modernizată, totuși a rămas o parte care necesită acum atenție. Acest lucru se datorează faptului că există mulți studenți care iau masa acolo. Mai mult decît atât există și contracte de catering cu mai multe unități de învățământ și instituții.
”Noi am făcut o modernizare la cantină dar ne-am axat mai mult pe modernizarea aparaturii de acolo. Am făcut o parte din clădire și acum a rămas o parte din acesta de reabilitat. Cantina este funcțională pentru că avem studenți care sunt cazați în cămine și beneficiază de masă.
Pe lângă aceștia mai mănâncă la cantină și membrii echipei de rugby de la Ștința Petroșani. Mai avem contracte cu unități de învățământ sau cu alte instituții sau mai avem abonamente pentru catering sau sunt cei care comandă sporadic dar trebuie să anunțe până dimineața numărul de porții”, a declarat Prof Univ Dr Ing Radu Sorin Mihai rectorul Universității din Petroșani.
Cantina studențească de la Universitatea din Petroșani oferă o gamă bogată de preparate culinare la prețuri atractive atât pentru studenți cât și pentru cei care doresc meniul zilei.
Monika BACIU