Concursul pentru postul de city-manager la Petrila, prima zi de examen

8Prima etapã a concursului pentru postul de city-manager de la Petrila a avut loc ieri (luni-n.r.). un singur candidat s-a înscris pentru a sustine concursul pentru ocuparea functiei de administrator public al orasului Petrila. Edilul localitãtii, Ilie Pãducel, nu are foarte multe date despre acest concurs.

”A fost constituitã comisia, nu stiu dacã s-a încheiat prima parte de examinare a celui care s-a prezentat. Nu stiu un rezultat”, a declarat primarul orasului Petrila, Ilie Pãducel.

În cazul în care singurul candidat nu întruneste conditiile necesare pentru a ocupa postul de city-manager, edilul spune cã…

” Vom analiza la timpul respectiv. Este necesar acest post pentru cã problemele sunt destul de multe si este necesar”, a mai spus primarul.

Cea de-a doua etapã a concursului pentru postul de city-manager de la Petrila va avea loc mâine (miercuri-n.r.) cu proba de sustinere a interviului.

Postul de administrator public a fost desfiintat în vara anului trecut. Primarul Ilie Pãducel si-a schimbat optiunile în ultimele luni, dupã ce a desfiintat postul detinut pânã în vara anului trecut de Dorin Curtean, cel care a plecat din PDL la PC si a candidat împotriva lui Pãducel la localele din iunie anul trecut.

Monika BACIU