Concedierea lui Florut, tot fãrã termen de judecatã

Trei luni fãrã niciun rãspuns. Fostul director general al Complexului Energetic Hunedoara, Emil Florut, a actionat în instantã societatea pentru faptul cã a fost concediat.

Dosarul a fost înregistrat în data de 28 ianuarie 2016 pe rolul Tribunalului Bihor, însã nici pânã astãzi nu a fost fixat un termen de judecatã.

Emil Florut, cel care s-a aflat la conducerea Complexului Energetic Hunedoara timp de trei luni de zile a actionat în instantã fostul angajator adicã societatea energeticã. Asa cum a anuntat încã de la revocarea sa din functie, Florut a considerat concedierea  sa o mãsurã abuzivã. Instanta încã nu a stabilit un termen de judecatã în acest dosar în care fostul director general al CEH, Emil Florut a actionat în instantã societatea într-un dosar care are ca obiect “contestatie decizie de concediere”.

Fostului director general al CEH i s-a reprosat faptul cã nu a trimis membrilor CA raportul de activitate pe trimestrul III, cã ar fi absentat prea mult de la sediul societãtii si cã ar fi avut o relatie deficitarã cu sindicatele. Emil Florut a fost desemnat în functia de director general al CEH în luna septembrie 2015, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanta corporativã a întreprinderilor publice.

Monika BACIU