Concediaţi de la CEH fără temei legal

Zeci de angajaţi ai Complexului Energetic Hunedoara au fost concediaţi în decursul anilor.  Numai că măsurile au fost luate fără temei legal. Foştii angajaţi ai societăţii s-au adresat instanţelor de judecată, iar de cele mai multe ori au avut câştig de cauză. Astfel, Complexul Energetic Hunedoara a fost nevoit să le plătească foştilor salariaţi sume importante de bani.
”Parte din deciziile de concediere a unor salariaţi au fost considerate netemeinice de către instanţele de  judecată, societatea fiind astfel obligată să plătească cheltuieli de judecată importante”, arată Ministerul Economiei, acţionarul unic al Complexului Energetic Hunedoara.
Poate cea mai răsunătoare concediere de la Complexul Energetic Hunedoara a fost cea a fostului director, Emil Floruţ. Acesta a fost numit director pe baza ordonanţei corporatiste şi concediat de consiliul de administraţie (politic) al Complexului Energetic Hunedoara. Fostul director al CEH s-a adresat instanţei de judecată şi încă aşteaptă un verdict în acest caz. În data de 26 iunie judecătorii de la Tribunalul Hunedoara ar putea soluţiona cauza.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Concediaţi de la CEH fără temei legal

  • 23 iunie 2020 la 21:03
    Permalink

    Titlul articolului chiar parea promitator, dar articolul in sine e praf…penibil….jenant. Chiar nu s-a mai gasit nimic pe SEAP? Ce mai achizitioneaza CEH, cu cati bani si la ce ii trebuie….

Comentariile sunt închise.