Complexul Energetic Hunedoara, inexistent în programul de iarnã

Complexul Energetic Hunedoara nu existã în peisajul energetic national. Cel putin asta reiese dintr-un document al Ministerului Energiei.  Nu existã niciun cuvânt care sã facã legãtura dintre Complexul Energetic Hunedoara si iarnã care se apropie.  Singurele aspecte despre care vorbeste ministerul sunt legate de Complexul Energetic Oltenia.
“Pentru a evita problemele ce pot apãrea în aprovizionarea cu combustibil a termocentralelor în perioada de iarnã, Complexul Energetic Oltenia, cel mai mare producãtor de lugnit din tarã, a demarat deja demersurile pentru realizarea stocurilor de cãrbune, functie de  particularitãtile fiecãrei termocentralei privind alimentarea cu cãrbune (…). Pânã la sfârsitul vârfului de iarnã, stocurile de cãrbune vor suferi modificãri minore, cãrbunele necesar producerii energiei electrice si termice va fi asigurat din productia de cãrbune a acestei companii”, aratã Ministerul Energiei. Despre situatia de la Complexul Energetic Hunedoara ministerul nu are nicio remarcã, asta în contextul în care stocurile de aici sunt la cote minime.
Monika BACIU

6 comentarii la „Complexul Energetic Hunedoara, inexistent în programul de iarnã

 • 7 octombrie 2018 la 19:18
  Permalink

  Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 7 octombrie 2018 la 20:47
  Permalink

  pff tu esti irecuperabil,,, taieti netul te rog,, nu ne mai stresa cu prostiile tale,,, tu nu esti normal,,,dute sa te tratezi,,,

 • 7 octombrie 2018 la 21:06
  Permalink

  oltene , tu critici valea jiului

 • 8 octombrie 2018 la 00:31
  Permalink

  fa o vizita prin alte zone, si pe urma revino in valea jiului a ta….poate iti vei da seama de ce diferente enorme exista…..cu niste blocuri afumate care iti provoaca greata ,cu niste oameni batrani pe strazi care majoritatea poposesc prin carciumi ( desi nici dinti in gura nu au de amarati ce sunt ) , cu niste tineri mai bronzati in majoritatea cazurilor „tatuati ” (cu manele la maxim) care refuza sa munceasca, desi nu au nici un venit, nici un salariu …cu o infractionalitate ridicata …..numai zona de lauda nu poate fi……salveaza cativa banuti care probabil ai dai pe bautura si viziteaza clujul sibiul brasovul timisoara si pe urma revino in „patria muma ” valea jiului ….si vei realiza in ce stare sunteti fata de restul…..problema e ca nici nu va prea place cuvantul ” Munca „…..”Unde nu e cap vai de picioare”

 • 9 octombrie 2018 la 13:25
  Permalink

  C.E.H. este inexistent in programul de iarna din anul asta si din anii care vor urma deoarece cei de la Bucuresti i-au pus cruce deja !!!

 • 9 octombrie 2018 la 13:43
  Permalink

  Cruce s-a pus CEH-ului aici, de catre fratia conducatorilor cu sindicatele. Atat in minerit cat si in energie.

Comentariile sunt închise.