CNH da drumul la angajari

Compania Nationala a Huilei din Petrosani se pregateste sa faca angajari de personal. Este vorba despre aproximativ 100 de tineri care vor sa lucreze in minerit.

Potrivit presedintelui PD-L Hunedoara, Dorin Gligor, angajarile se vor face stric pe criterii economice si numai dupa ce unitatile neviabile din cadrul companiei se vor desprinde de cele viabile.

“In luna mai cel mai probabil, Compania Nationala a Huilei va da drumul la primele angajari. Este vorba despre circa 100 de tineri care vor fi angajati in activitatea miniera. Se asteapta luna mai deoarece atunci se vor desprinde minele viabile de cele neviabile, iar partea viabila va putea sa se intinereasca prin forta de munca proaspata”, declara Dorin Gligor.

Pe de alta parte, potrivit liderului PD-L mult discutatul Complex Energetic Hunedoara va fi gata de functionare din vara.

Marius MITRACHE

7 comentarii la „CNH da drumul la angajari

 • 27 martie 2012 la 23:11
  Permalink

  In sfarsit doua vesti bune pentru Valea Jiului : 1.Angajari de tineri in minerit. 2.Formarea CEH. Acum sa fie adevarat ce spune domnul Dorin Gligor presedinte PDL pe judet.

 • 28 martie 2012 la 05:42
  Permalink

  Minerii…..tu nici acu nu-ti dai seama ca nu-i decat campanie electorala ??Cand a facut PDL ceva pentru vale??

 • 28 martie 2012 la 07:41
  Permalink

  Bai „minerii ….” si Gligor asta al tau e din acelasi aluat ca si Boc.Minte ca Basescu ,ca alfel va fi schimbat pentru ca nu respecta linia partidului de aburitori.Numai un prost ca tine poate crede ce spune alde Gligor.

 • 28 martie 2012 la 11:59
  Permalink

  si daca minte ce se intampla dupa? un alt termen …

 • 28 martie 2012 la 15:35
  Permalink

  Vrajeala de buftea!propaganda electorala,adica ne spun ca trebuie sa de-a afara trei mii si ceva de mineri si acum vin sa ne spuna ca vor angaja o suta de tineri,daca nu era an electoral mai pomenea cineva de angajari?

 • 28 martie 2012 la 16:27
  Permalink

  si nica vorbea de angajari mai prin iarna,pdl-istii vorbesc aceeasi limba!

 • 20 iunie 2013 la 20:39
  Permalink

  mda ai cam 2 mii de euro esti angajat oricat de dobitoc ai fiii….

Comentariile sunt închise.