CJH nu are suficienti bani pentru câini

Consiliul Local al municipiului Petrosani a aprobat alocarea sumei de peste 100.000 de lei cãtre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitarã “Serviciul judetean pentru ocrotirea animalelor fãrã stãpân”.  Autoritãtile locale de la Petrosani fac parte din ADI încã din anul 2014.
”Datoritã faptului cã în prezent Consiliul Judetean Hunedoara nu poate sustine integral din fonduri proprii functionarea acestei asociatii, s-a propus instituirea unei cotizatii (…) În aceste conditii propun Consiliului Local al municipiului Petrosani aprobarea alocãrii din bugetul local a cotizatiei pe anul 2018, în sumã de 106.065 lei, reprezentând 2,5 lei/locuitor”, aratã documentul aprobat de consilierii locali de la Petrosani. La începutul acestui an, contractul dintre administratia localã de la Petrosani si ADI Serviciul Judetean pentru Ocrotirea Animalelor fãrã Stãpân a fost prelungit pentru o perioadã de încã trei ani. Încã de la acel moment, o parte din consilierii petrosãneni au solicitat ca Asociatia sã prezinte un raport de activitate.
Monika BACIU

Un comentariu la „CJH nu are suficienti bani pentru câini

  • 4 februarie 2018 la 18:27
    Permalink

    Consiliul Judetean Hunedora PSD (Bobora , Andronche sub comanda lui Laurentiu Nistor cei ce au ranjet sau priviri sfidatoare pentru valea jiului dar le place voturile din valea jiului) nu are bani pentru valea jiului , ex, drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , ….. nascocesc diferite motive de amanare dar in schimb au bani pentru Hunedoara ex. construirea unui nou stadion Corvinul .

Comentariile sunt închise.