Cine vrea parcare în Petrosani, strigã

La licitatie cu strigare. Asa se vor atribui parcãrile din Petrosani, dupã ce în sedinta de joi, 23 martie, în care consilierii locali stabilesc regulamentul. Apoi, acolo unde sunt parcãri, cei care vor sã le ocupe si sã nu se mai certe cu vecinii, trebuie sã participe la licitatie. Dacã este un singur doritor, suma va fi minimã, dar dacã sunt mai multe masini decât locuri în parcare va avea loc o sedintã publicã.

„Dupã ce va fi validatã hotãrârea de consiliu de cãtre Prefecturã, noi asteptãm cererile din partea locatarilor, care au parcãri de resedintã, dupã care, dacã sunt mai multe cereri decât locuri disponibile, o sã facem licitatie. Toti vor fi anuntati sã vinã, conform caietului de sarcini, cu documentele care trebuie. Licitatia va fi cu strigare, asa încât sã nu fie nicio îndoialã cã lucrurile nu sunt transparente”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din  Petrosani. Sunt peste 11.000 de autovehicule în Petrosani si numai vreo 3.000 de locuri de parcare amenajate. Aglomeratia este mare si posesorii de masini si-ar dori sã aibã locurile rezervate, însã, pentru asta vor fi nevoiti sã plãteascã. Este pentru prima datã când administratia face o astfel de licitatie, iar sumele de parcare pornesc de la 50 de lei anual.

Diana Mitrache

3 comentarii la „Cine vrea parcare în Petrosani, strigã

 • 23 martie 2017 la 09:55
  Permalink

  AU GASIT SOLUTIA CEA MAI USOARA PENTRU EI ! RUSINE ! PAI CE ASTEA SUNT PARCARI ? SUNT SPATII INTRE BLOCURI !

 • 23 martie 2017 la 09:57
  Permalink

  Ce ar fii sa licitam toti locuri ! Cei care vin in vizita unde parcheaza ? CUM VA PERMITETI SA LUATI ASEMENEA DECIZII FARA ACORDUL NOSTRU ?!!!

 • 24 martie 2017 la 07:21
  Permalink

  Bai Pinochio nu mai bine faci (creezi) parcarile si apoi introduci taxa de parcare ?

Comentariile sunt închise.