Cine conduce CEH?

Noua conducere a Complexului Energetic Hunedoara vine tot de pe partea de minerit si liderii sindicali au cerut chiar înfiintarea unui post de director general adjunct.
Noul director general al celui mai mare  angajator din judetul Hunedoara este Samuel Dioane (foto) si a fost director la mina Lonea, lucru care, spun sindicalistii, este bine-venit.
„Noi, încã de sãptãmâna trecutã, am fãcut o adresã cãtre CA si am arãtat cã problemele pe care le are CEH fac necesarã numirea unui  director general de pe zona minierã. Tot în acea adresã, noi am propus si înfiintarea unui post de director general adjunct, care sã vinã de pe partea de energie si care sã aibã ca sarcinã, cristalizarea rapidã a variantelor viitoare pentru cele douã termocentrale Mintia si Paroseni”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
Postul de director adjunct nu a existat în organigrama CEH, dar, spun sindicatele, se impune înfiintarea lui, date fiind problemele grave ce ar necesita si un specialist din acest domeniu la conducere.
Fostul Director Viorel Stancu a cerut mutarea pe un post inferior, dupã accidentul de la mina Livezeni de luna trecutã. Samuel Dioane, a fost inginer sef electromecanic la mina Livezeni, iar apoi a fost numit  director al minei Lonea, acesta înlocuindu-l pe Marius Rogobete, la finele lunii ianuarie 2017. Diana Mitrache

6 comentarii la „Cine conduce CEH?

 • 4 iunie 2018 la 21:42
  Permalink

  Succes ! Dar daca nu se fac angajari de tineri in abataje la Mina Livezeni si Mina Vulcan si daca nu se fac investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan atunci este degeaba …..

 • 4 iunie 2018 la 22:48
  Permalink

  Am auzit din mai multe surse, ca acest Dioane e……catastrofa in profesie dar in mod cert si ca manager, insa este sustinut politic! Cine l-a pus pe functia de Director general? Ati ghicit……chiar PSD-ul! Pai se poate ca numai Premierul Dancila sa fie in topul gafeorilor? PSD-ul se straduieste sa puna in functii publice, in toate zonele tarii, numai……nulitati!

 • 5 iunie 2018 la 02:18
  Permalink

  Daca este bun s-au nu pot sa spuna minerii de la livezeni si lonea ,nu liderii de sindicat

 • 5 iunie 2018 la 05:33
  Permalink

  Un obscur ing. electromecanic, fost adj. sef sector Transport la Lonea, care nu prea stie la ce folosesc electronii si nici care-i diferenta dintre un rulment axial si unul radial, dar cunoaste foarte bine doctrina si interesele partidului celor 3 trandafiri rosii, partid (impreuna cu eminenta cenusie din Petrila care-l conduce), care iaca-ta mai face o minune, isi adjudeca din nou postul de Dir. Gen si isi pune si sluga lui drept-credincioasa.
  Minerit din Valea Jiului, Amin…

  P.S. Visul lui Bebe Nica s-a adeverit: din adj. sef sector transport poti ajunge DIRECTOR GENERAL. Daca stii cum si ai pe cine trebuie…

 • 5 iunie 2018 la 17:37
  Permalink

  Nevermind, nu te enerva….astea sunt lichelele care conduc…ce ne mira?…daca nu era prost si avea coloana vertebrala, nu era acolo…..asta-i politica…

 • 5 iunie 2018 la 17:45
  Permalink

  ….sa mai fure ce se mai poate fura….

Comentariile sunt închise.