Chiriasii sociali, pierderi pe toate fronturile

118 locuinte în blocul social din Petrosani, peste 80 de procese cu chiriasii.

Blocul social din municipiul Petrosani aratã ca dupã rãzboi, asta desi în urmã cu câtiva ani când a fost dat în folosintã conditiile de aici erau demne de secolul XXI. Chiriasii nu reusesc sã întretinã imobilul în care locuiesc si mai mult nu îsi plãtesc nici chiriile.

“Sunt 118 apartamente acolo si cu aproximativ 80 avem procese pe rol pentru cã nu si-au plãtit chiriile. Noi trimestrial ne adresãm instantei în aceste cazuri, însã acolo unde chiriasii nu au venituri noi nu putem recupera nimic, ba din contrã plãtim si cheltuieli de judecatã”, a declarat Daniel Visan, director executiv DADPP.

Chiriasii din blocul social de la Petrosani au datorii la chirie, iar acestea ser ridicã la ordinul milioanelor de lei în conditiile în care pentru o lunã suma perceputã este mai mult decât modicã. La aceste restante se adaugã cele la serviciile de apã, termoficare si alte utilitãti.

Monika BACIU

2 comentarii la „Chiriasii sociali, pierderi pe toate fronturile

  • 30 martie 2016 la 01:13
    Permalink

    taiati-le toate utilitatile, toate ajutoarele, etc. ei tot spera sa platim tot noi, prostimea, pentru ei. mama lor…

  • 5 noiembrie 2018 la 21:53
    Permalink

    daca nu aveti ce sa le luati, si mai si platit, la ce mama dracu ii mai dati in judecata? dati-i direct afara, in strada. opritile ajutoarele sociale, ca alea le dati ,sa va voteze.

Comentariile sunt închise.