Cetatea Deva, s-a bucurat de interes la Târgul de Turism al României

Cetatea medievalã a Devei, construitã în secolul al XIII-lea, a fost promovatã alãturi de Complexul acvatic “Aqualand”, dar si de alte obiective turistice care au atras sute de vizitatori la standul judetului Hunedoara, situat în Pavilionul C3 al “Romexpo”.
Cetatea Deva a fost promovatã într-un mod inedit de cavalerii Gãrzii, iar hãrtile, brosurile, pliantele, flyerele si proiectiile filmelor de prezentare a fortului medieval sunt puse la dispozitia tuturor celor care doresc sã afle povestea monumentului.
“Ne-am bucurat de prezenta a sute de vizitatori, dar si a unor touroperatori importanti. Chiar din prima zi, standul nostru a primit aprecieri din partea mai multor ambasadori si secretari de stat în Ministerul Turismului, dar si a omului care a fãcut istorie în gimnasticã din România, Octavian Belu. Primãria Municipiului Deva este prezentã la TTR cu o ofertã interesantã – Cetatea, Complexul “Aqualand” si un circuit turistic de sase zile, care include cele mai importante obiective din judet. Cavalerii din Garda Cetãtii au impresionat vizitatorii. Au fãcut turul întregului târg, au dat onorul standurilor prezente la eveniment si au oferit materiale promotionale inclusiv reprezentantilor unor consilii judetene din tarã”, a explicat directorul Serviciului Public Administrare Cetate Deva, Alin Suciu, care a reprezentat Municipiul Deva la Târgul de Turism al României.
Maximilian Gânju