Centura Petrosaniului ar putea fi reabilitatã mai repede dacã va contribui si CJ Hunedoara

Consiliul Judetean Hunedoara ar urma sã intre într-un parteneriat cu municipalitatea pentru reabilitarea celei mai importante artere din Valea Jiului. Reabilitarea soselei de centurã a municipiului Petrosani, segmentul cuprins între sensul giratoriu dinspre cartierul Aeroport si cel de la Biserica Catolicã, este o povarã prea mare pentru contribuabilii din capitala Vãii Jiului. Costurile reabilitãrii DN 66 sunt estimate la câteva milioane de lei, iar municipalitatea a lansat licitatia de atribuire a lucrãrii.

Edilii din Petrosani se bazeazã pe sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara, mai ales cã au primit promisiuni de la actuala conducere. ”Domnul primar a discutat cu conducerea Consiliului Judetean Hunedoara si avem promisiuni cã se vor aloca circa 2 milioane de lei. Restul banilor necesari proiectului vor proveni din bugetul local. Lucrarea ar trebui finalizatã în circa doi ani de zile si ne va costa peste 4 milioane de lei”, a explicat directorul DADPP Petrosani, Daniel Visan.  Segmentul din DN 66 care ar urma sã fie reabilitat, pentru cã punea probleme extrem de mari soferilor, sãptãmâna trecutã, a fost reparat provizoriu pe portiunile care puneau probleme foarte mari.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „Centura Petrosaniului ar putea fi reabilitatã mai repede dacã va contribui si CJ Hunedoara

  • 8 mai 2017 la 20:27
    Permalink

    CJH va gasi un motiv ca si la drumul judetean din Parang , important pentru ei este construirea unui nou stadion Corvinul desi Deva nu a votat niciodata cu PSD-ul . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul dar degeaba , singura solutie de dezvoltare a vaii jiului este schimbarea resedintei de judet de la Deva la Petrosani dar asta nu se va intampla niciodata ca acolo sunt cuiburi cu radacini (Prefectura , CJH , ….) angajati platiti din bani nostri publici .

Comentariile sunt închise.